A jeśli mogę wspomnieć o czymś innym niż o tym orczym dramacie, to z dumą chciałbym się pochwalić, że ilość elfów rośnie! I przyrost naturalny jest całkiem zadowalający

Mięsko...Thorsten pisze:I ja popieram! Jeden Orczy Obus w zupełności wystarczy![]()
A jeśli mogę wspomnieć o czymś innym niż o tym orczym dramacie, to z dumą chciałbym się pochwalić, że ilość elfów rośnie! I przyrost naturalny jest całkiem zadowalającyJeszcze zobaczymy kto kogo będzie jadł! xD
To chyba niepotrzebne.Sonic pisze:Będziecie robić najwyżej bąbelki w orczym jacuzzi ;]
Thorsten pisze:z dumą chciałbym się pochwalić, że ilość elfów rośnie! I przyrost naturalny jest całkiem zadowalającyJeszcze zobaczymy kto kogo będzie jadł! xD
jak na orkusów przystało reakcję można przewidzieć...Bananidło pisze:Zawsze można uczestniczyć w konwencie jako ork (czyli odpowiednio się ucharakteryzować) nie będąc członkiem Orczego Obozu. Każdy uczestnik mający ochotę ubarwić Toporiadę swoim przebraniem będzie na pewno mile widziany (choć nie wiem jak zareagowałyby orki na widok zielonego z innego klanu
)
Napisane już było, że będzie przeprowadzona rekrutacja do Orczego Obosu, jeżeli znajdą się chętni. I jak ja pisałam, póki co tylko Bogdan wie jak ona będzie wyglądać, ale raczej się odbędzie. Nie jest to jeszcze doprecyzowane, więc proszę nie wymuszać podania konkretnych zasad wstąpiania do Obosu po pierwsze dlatego, że ja widzę to jako element zaskoczenia, a po drugie Ork musieć być Ork z krwia i kościa bez przygotowań zanim słońce Toporiadowe wstanie, bo wtedy to być pipa jak musieć się uczyć jak być Ork!Bananidło pisze:Najlepiej jednak dogadać się jakoś z Orczym Obozem. Przecież nie są oni (aż tak
) hermetyczni.