Czy ktoś w tym roku będzie mógł użyczyć większego samochodu transportowego na Toporiadę?
Dziczek?GerBer?
Samochód na Toporiadę
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Samochód na Toporiadę
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
- Dziczek
- Hamierykański tomahawek
- Kontakt:
Re: Samochód na Toporiadę
ja deklaruje busa oraz moja osobe jako kierowce osobówki.nie wiem w jakich h bede na topo ale pewnie na calej.w kazdym badz razie kiedy bede to moge kierowac:).moge rowniez zaoferowac np.zrobienie kilku pizz w domu <40 x 40> jako szame dla org.jezekli jeszcze ktos uwaza ze moge w czyms pomoc to prosze pisac:)moje gg 3663709:)))
flaków moge nagotować gar:D
flaków moge nagotować gar:D
a dało by rade zabrać nasz namiot z przystanku pks ???(gg i nie działa)
Prawdopodobnie o określonych godzinach samochód będzie pojawiał się na dworcu. Tak jak w zeszłym roku.
Prawdopodobnie o określonych godzinach samochód będzie pojawiał się na dworcu. Tak jak w zeszłym roku.
I LOVE A COMBAT
FOR THE HORDE
TROLL MAGE
FOR THE HORDE
TROLL MAGE
Madzia, to jest nie możliwe żeby nawet bardzo młody ork był taki ładny. Ty sprawdź dobrze czy jakiś elf nie podrzucił swojego Ci swojego potomstwa, sprawdź uszy i to co najważniejsze, ty już wiesz co.
Nikt nie jest doskonały.
Jak nie ork jak ork. Na własne oczy widziałem. Jak zobaczył mój ryj to się nie rozpłakał więc to musi być ork.
A Pan, Panie Andrzeju, tracisz szacun na dzielni!
A Pan, Panie Andrzeju, tracisz szacun na dzielni!
"Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Dziczek
- Hamierykański tomahawek
- Kontakt:
Jankes pisze:Madzia, to jest nie możliwe żeby nawet bardzo młody ork był taki ładny. Ty sprawdź dobrze czy jakiś elf nie podrzucił swojego Ci swojego potomstwa, sprawdź uszy i to co najważniejsze, ty już wiesz co.
mieć orcze rekwizyty:D