!Wielki Konkurs Obozowy!
Re: !Wielki Konkurs Obozowy!
Mardock, czy nagrodą będzie ukradzenie goblińskiego obozu, tak jak nam obiecałeś?
Mistrz mordu w samoobronie
Gobliny szykują Obus!!!
Najlepiej koło latryny
Najlepiej koło latryny
"Et In Arcadia Ego"
Do zobaczenia tam...
Do zobaczenia tam...
-
- Hamierykański tomahawek
Jak się przy okazji wymyślania i tworzenia Obosu nie pozabijamy to może coś nam wyjdzie hehe
a ja juz się szykowałam do robienia chatki z pierniczków, ale uswiadomili mi że długo bym dachu nad głową nie miała.. heheh
a ja juz się szykowałam do robienia chatki z pierniczków, ale uswiadomili mi że długo bym dachu nad głową nie miała.. heheh
- Olynka Badi
- Katowski No. 666
Wiedźma dobrze domek z pierników koło orczego obosu no może nie stałby długo, ale jak smakowicie
"Ten prezydent o nazwisku Komorowski pewnie rozzłościłby się, gdyby się dowiedział, że jest taki obywatel najniższej kategorii, który pisze, szanując zasady ortografii."
-
- Hamierykański tomahawek
Badi jeszcze się zastanowię.. a pierniczki na pewno wezmę ..
Mmmm pierniczki. Trzymam za słowo.
"Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
He he, i tak nie zdążycie się do tych pierniczków dorwać. Nie zapominajcie, że my mamy w swoim obozie Hobbita
Wszyscy mamy źle w głowach...
Istnieje jakaś data do kiedy można zgłaszać swój obóz, czy wszystko jest na spontan?
Właściwie obozy mogą się powtrzać? przykładowo 2 neuroshimowe? jeśli nie, to data zgłoszeń powinna być ustalona przynajmniej 2-3 tyygodnie przed topo.