10 tyś
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
10 tyś
Po raz pierwszy w historii forum Toporowe(a to już zdaje się czwarta odsłona) przekroczyło 10 tyś postów i Ślimakowi nie udało się go wcześnie położyć
Vivat forum!!!
Vivat forum!!!
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Re: 10 tyś
Mroczni spamerzy! Nie skasuję przecież ponad trzydziestu postów, żeby to mój był tym dziesięciotysięcznym! A 2h temu brakowało jeszcze 25...
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
Chyba bardzo chcesz poznać smak naszych maczet!Rijel pisze:Mroczni spamerzy!
To da się załatwić... To forum jest za małe dla nas dwóch!
"Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Ślimak
- Conan™ Seria Limitowana
- Kontakt:
Jankoś weź się ogarnij i nie nazywaj tematów w ten sposób. Ja teraz muszę wycieczkę do Egiptu odwołać, bo myślałem, że w temacie jest moje honorarium...
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.
Sadam kiedyś zakładał jakieś forum o anime, myślę, że tam się Piotrusiu odnajdziesz .Urban Ninja pisze:Chyba bardzo chcesz poznać smak naszych maczet!Rijel pisze:Mroczni spamerzy!
To da się załatwić... To forum jest za małe dla nas dwóch!
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Dopiero co zostałeś koordynatorem i już zachowujesz się jak KraszanŚlimak pisze:Jankoś weź się ogarnij i nie nazywaj tematów w ten sposób. Ja teraz muszę wycieczkę do Egiptu odwołać, bo myślałem, że w temacie jest moje honorarium...
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
- Ślimak
- Kontakt:
Szkolenie w Apartamencie 7 nie poszło na marne...
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.
- ^sadam
- Katowski No. 666
- Kontakt:
ZAPSECAM! Mama tes mje wib... eee... co ja miałem... A tak! To już dawno i nie prawda.. że ktoś jeszcze takie rzeczy pamięta .Ryjek pisze:Sadam kiedyś zakładał jakieś forum o anime, myślę, że tam się Piotrusiu odnajdziesz
10 tysięcy może i jest, ale nie wiem czy do 20 dojdziemy (Sleem, zrobiłeś bakap ?).
- Ślimak
- Kontakt:
Backupy są dla ciot
Czyli firma hostingowa to cioty bo robia nam je codziennie