Mężczyźni są z Marsa, a kobiety z Wenus
Mężczyźni są z Marsa, a kobiety z Wenus
Ja uważam, że nie ma takich
wydzieliłem posty z Beczki śmiechu, bo chyba jest na taki temat zapotrzebowanie .
wydzieliłem posty z Beczki śmiechu, bo chyba jest na taki temat zapotrzebowanie .
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
Re: Beczka śmiechu(humor tekstowy)
Ja też. Smutne to, ale prawdziwe.
Podpisy są fajne, więc mam i ja.
nie ma takich mężczyzn. zacznijmy od tego chłopcy:)
Sonia trochę optymizmu. Może są...
"Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
Ale mogliby być, gdyby się to opłacało. Tylko że nie my później narzekamy!
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
Nie ma takich facetów, bo nie ma na nich zapotrzebowania. Joł!
To samo joł napisałem, tylko zwróciłem uwagę, że my przynajmniej hipokrytycznie/hipokryzyjnie (tak, istnieją takie wyrazy) nie narzekamy jakie to Wy jesteście samolubne i złe .
Re: Mężczyźni są z Marsa, a kobiety z Wenus
Każdy facet jest egoistą, nawet jeżeli wydaje mu się, że robi dla swojej kobiety wszystko :p W związku nie ma bezinteresowności
la la la alko-ninja!
- Tomasz Smok Wolski
- Polucja drwala
Aćka pisze:Każdy facet jest egoistą, nawet jeżeli wydaje mu się, że robi dla swojej kobiety wszystko :p W związku nie ma bezinteresowności
Aćka mogę Ci jedynie współczuć. I życzyć związku opartego na prawdziwej miłości.
Czołem biję będąc w tak zacnym gronie RPG-owym.
Jeno trza mi uważać na ostrza coby się nie pozacinać.
Oj pohulamy My pohulamy, na Dzikich Polach i w krwi pohańca zamoczym Topory
Jeno trza mi uważać na ostrza coby się nie pozacinać.
Oj pohulamy My pohulamy, na Dzikich Polach i w krwi pohańca zamoczym Topory
Nie chciałam, żeby to tak zabrzmiało Jeśli się coś daje to czegoś się oczekuje wzamian.
la la la alko-ninja!