Otwarcie Toporiady 2010
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Otwarcie Toporiady 2010
W tym temacie możemy zrobić dwie rzeczy:
1.Przekonać Tatarów żeby zrobili otwarcie Toporiady 2010(póki co nie chcą tego zrobić)
2.Jeśli by to się nie udało stworzyć alternatywę, otwarcia stały się częścią tradycji Toporiady i nie możemy z nich zrezygnować.
1.Przekonać Tatarów żeby zrobili otwarcie Toporiady 2010(póki co nie chcą tego zrobić)
2.Jeśli by to się nie udało stworzyć alternatywę, otwarcia stały się częścią tradycji Toporiady i nie możemy z nich zrezygnować.
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Re: Otwarcie Toporiady 2010
Myślę, że mogę się wypowiedzieć za wszystkich Tatarów. Będzie to właściwie tylko potwierdzenie i powtórzenie wcześniejszych, wewnątrz-tatarowych ustaleń - otwarcia nie robimy my. Finito, over, double kill.
Moim zdaniem Wasze otwarcia były zajebiste i roku na rok nie wychodziliście z formy. Jeżeli jednak się wyczerpaliście, nie macie pomysłu i nie jesteście tak zajebiści jak wszyscy myśleliśmy to nie zostaję mi nic innego jak uszanować Waszą decyzję...
P.S. Madzia! Avatar?...mam koniec...
P.S. Madzia! Avatar?...mam koniec...
"Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Szanować decyzje trzeba ,ale co zamiast?
O tym trzeba podysutować.
O tym trzeba podysutować.
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Pomysły by się znalazły, zajebiści jesteśmy, ale co do trzeciego - rzeczywiście mamy dość. Formuła (na razie) się wyczerpała. Przyświeca nam idea "nigdy nie mów nigdy", toteż nie wykluczamy w przyszłości powrotu na scenę. Nie stanie się to jednak w ciągu najbliższych kilku lat, jak przypuszczam. Cóż, my otworzyliśmy drzwi, przetarliśmy ścieżki dla innych. Jak BeatlesiUrban Ninja pisze:Jeżeli jednak się wyczerpaliście, nie macie pomysłu i nie jesteście tak zajebiści jak wszyscy myśleliśmy
New balls please!
"Kiedyś obudzicie się ze zdziwieniem, że dymają was z każdej strony na zmiany. Raz dobre, raz lepsze".
- savarian
- Postrach tajgi
- Kontakt:
To jestem w stanie uszanowaćSąsiad pisze: Pomysły by się znalazły, zajebiści jesteśmy, ale co do trzeciego - rzeczywiście mamy dość. Formuła (na razie) się wyczerpała. Przyświeca nam idea "nigdy nie mów nigdy", toteż nie wykluczamy w przyszłości powrotu na scenę. Nie stanie się to jednak w ciągu najbliższych kilku lat, jak przypuszczam. Cóż, my otworzyliśmy drzwi, przetarliśmy ścieżki dla innych. Jak Beatlesi
"Na harfach morze gra;
Kłębi się rajów pożoga;
I słońce, mój wróg słońce;
wschodzi wielbiąc Boga!"
Kłębi się rajów pożoga;
I słońce, mój wróg słońce;
wschodzi wielbiąc Boga!"
Nie jesteście tak zajebiści jak wszyscy myśleliśmy. Tęcza dobrze
Na pewno szkoda mi będzie braku tatarowego otwarcia- wszak to już była "tradycja" Na Topo Obawiam się, że jest to sytuacja "albo Tatar albo nic", czyli jeśli artystycznego otwarcia nie zrobi dzielna pacyumysłowa ekipa, to nie zrobi tego nikt.
Jędrzej "Cadogan" Maciejczyk - Toporowy Przyjaciel