Koncert utworów Jacka Kaczmarskiego
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Koncert utworów Jacka Kaczmarskiego
9 kwietnia(piątek) o godzinie 21 w pubie Tirador(Piotrkowska 55) odbędzie się koncert utworów Jacka Kaczmarskiego.
Wykonawcą będzie Trio Łódzko-Chojnowskie czyi ten zespół ,który bodajże dwa lata temu grał dla Toporów i zaprzyjaźnionych ekip w Rafie.
Wtedy impreza udała się świetnie, myślę ,że warto by to powtórzyć.
Cena biletu za wstęp - 10zł.
Wybiera się ktoś? Ja na 100%.
Wykonawcą będzie Trio Łódzko-Chojnowskie czyi ten zespół ,który bodajże dwa lata temu grał dla Toporów i zaprzyjaźnionych ekip w Rafie.
Wtedy impreza udała się świetnie, myślę ,że warto by to powtórzyć.
Cena biletu za wstęp - 10zł.
Wybiera się ktoś? Ja na 100%.
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Re: Koncert utworów Jacka Kaczmarskiego
No szlag by to ... oczywiście jak cos się dzieje to ja pracuję wrrr. 10 kwietnia mam na 7 do pracy ech :/
A żeby Was pokręciło, a żeby Wam orzeszki spuchli !!!
- Olynka Badi
- Katowski No. 666
Ja raczej pracuję
"Ten prezydent o nazwisku Komorowski pewnie rozzłościłby się, gdyby się dowiedział, że jest taki obywatel najniższej kategorii, który pisze, szanując zasady ortografii."
A ja bym się chętnie wybrała, bardzo chętnie...
Tylko, że 8mego mam urodziny, 9tego ma urodziny mój ojciec i obiecałam jechać do domu na ten weekend
Tylko, że 8mego mam urodziny, 9tego ma urodziny mój ojciec i obiecałam jechać do domu na ten weekend
Chętnie bym się wybrał, bo Trio jest znane nie od dziś Ale gram tego dnia z Phono Faber... w łódzkim Gnieździe Piratów, tot, taka sprawa.
Nie wiem czy będę w Łodzi ale mi teraz Gr0mku zrobiłeś bigos z głowum bo jeżeli zostanę to będę knuł gdzie tu iść. Pewnie to będzie Kaczmar ale w dzisiejszych czasach nic nie jest pewne...
"Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
Mmm, to może i ja się pojawię.