Pyrkon 2010
Re: Pyrkon 2010
Mnie interesuje. Chciałbym wiedzieć co straciłem.
"Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
Re: Pyrkon 2010
UB nie odmówi nowego źródła...
Ja kon widzę tak:
+Pyrkon (atmosfera)
+Grzeczni Nocarze
+Lepsi gżdacze
+Więcej miejsca w sleeproomach
+Dodatkowa szkoła + świetny bufet obok.
+Brak narzekających orgów
+Blisko do hotelu
-BRAK FIRMY SPRZĄTAJĄCEJ KIBLE (w budynku A przynajmniej raz na 2 godziny, w budynku B i C przynajmniej dwa razy dziennie). Kurde... to nie jest duży wydatek...
-słaba tabelka programowa - brak nazwisk prelegentów był... wkurzający.
-położona kwestia lokalów spożywczo,integracyjnych - w hotelu można było np ustawić stoliki w holu - jednym słowem - nie było gdzie tyłka posadzić (nie lubię pić w sleepach)
-mało krzesełek w salach - ludzie musieli stać.
I na koniec minus numbero uno:
-ZA DUŻO UCZESTNIKÓW - nie dotarłem przynajmniej na trzy prelekcje przez brak miejsca w sali. W sprawie nie chodzi już o brak dużych sal - po prostu taka liczba konwentowiczów to overkill.
Podsumowując - Nurglingowi podobało się BARDZO i wraca za rok - bardzo szkoda, że dopiero za rok...
Ja kon widzę tak:
+Pyrkon (atmosfera)
+Grzeczni Nocarze
+Lepsi gżdacze
+Więcej miejsca w sleeproomach
+Dodatkowa szkoła + świetny bufet obok.
+Brak narzekających orgów
+Blisko do hotelu
-BRAK FIRMY SPRZĄTAJĄCEJ KIBLE (w budynku A przynajmniej raz na 2 godziny, w budynku B i C przynajmniej dwa razy dziennie). Kurde... to nie jest duży wydatek...
-słaba tabelka programowa - brak nazwisk prelegentów był... wkurzający.
-położona kwestia lokalów spożywczo,integracyjnych - w hotelu można było np ustawić stoliki w holu - jednym słowem - nie było gdzie tyłka posadzić (nie lubię pić w sleepach)
-mało krzesełek w salach - ludzie musieli stać.
I na koniec minus numbero uno:
-ZA DUŻO UCZESTNIKÓW - nie dotarłem przynajmniej na trzy prelekcje przez brak miejsca w sali. W sprawie nie chodzi już o brak dużych sal - po prostu taka liczba konwentowiczów to overkill.
Podsumowując - Nurglingowi podobało się BARDZO i wraca za rok - bardzo szkoda, że dopiero za rok...
5 minut planowania oszczędza 2 godziny pracy