Myślę, że w końcu nadeszła odpowiednia pora i założę ten temat na forum jak już to od kilku długich lat planuję. W tym roku rajd wypada od 28 kwietnia do 1 maja. Rawa Mazowiecka odcisnęła swego czasu mroczne piętno na kartach tejże imprezy i myślę, że fajnie byłoby powrócić w tamto miejsce rawską ekipą. Ja melanżowa.. tzn. podróżowałem po szlakach w 2005 oraz 2008 roku i w obu tych wypadach bawiłem się świetnie. Myślę, że większość z Was dobrze kojarzy imprezę, dla niewtajemniczonych podaję linka:
http://www.gruparajdowa.pl/
regulamin imprezy:
http://www.gruparajdowa.pl/56%20omrs%20.html
Koszt tej czterodniowej imprezy to 48 zł. W tej sumie wliczone są 3 noclegi w stodołach na sianku. Do wyboru mamy 4 różne trasy (od 60 do 100km). Na końcu każdej trasy ekipy w ostatni dzień spotykają się na Św. Katarzynie na wspólnej imprezie integracyjnej Ekipy należy zgłaszać do 15 kwietnia. Czy będą chętni na taki wypad?
Rajd Świętokrzyski 2010
Re: Rajd Świętokrzyski 2010
Ja się zgłaszam. Najwyżej stworzymy dwuosobową grupę:)
la la la alko-ninja!
- kryka
- Hamierykański tomahawek
Ja raczej tez choc nie na 100%.
Cry "Havoc!" and let slip the dogs of war.
Fajnie by było się wybrać ekipą, już bardzo dawno temu chciałam pojechać na Rajd, ale niestety ten rok na studiach mnie dobija, wysysa całą energię, wbija nóż w plecy, a z wolnym czasem to już w ogóle jest krucho. Może za rok .
Swego czasu byłem na rajdzie świętokrzyskim jako(o zgrozo) opiekun więc na stare lata warto to wspomnieć i odnowić więc jadę jeśli praca pozwoli.Dajcie znać do kiedy mam się określić konkretnie to postaram się o urlop jakiś i z chęcią Góry Świętokrzyskie odwiedzę
- ^sadam
- Katowski No. 666
- Kontakt:
Też zawsze chciałem się wybrać, ale w moim przypadku jeszcze za wcześnie by o tym mówić. Co najwyżej: postaram się.
PS: Kilka lat temu tekst Jankosia do mnie: "Gary powiedział, że jak będziesz grzeczny to zabierze Cię na Rajd". Od tego czasu o niczym innym nie marzę .
PS: Kilka lat temu tekst Jankosia do mnie: "Gary powiedział, że jak będziesz grzeczny to zabierze Cię na Rajd". Od tego czasu o niczym innym nie marzę .
No i git. Pogoda już teraz jest fajna więc myślę, że za miesiąc będziemy już śmigać w podkoszulkach po szlaku. Tak jak już pisałem wcześniej na oficjalnej stronie Rajdu napisane jest, że do 15 kwietnia trzeba zgłaszać ekipy, także Gary kołuj wolne Mam nadzieję, że jeszcze ktoś się do nas przyłączy
Ja się piszę na 100%. Dodatkowo rozmawiałem ze znajomym z grupy i też jest chętny.
"Kładę laskę na to czy masz dysleksję, dysortografię, dysgrafię czy jeszcze jakieś inne dysmózgowie. Staraj się, bo napierdzielanie ortami jak gnojem po polu to zwykłe niedbalstwo!"