Pyrkon 2010
- Olynka Badi
- Katowski No. 666
Re: Pyrkon 2010
Jasne Jankoś zgłaszaj. Mam nadzieję, że uda mi się świecić obok napisem Topory na mej piersi 

"Ten prezydent o nazwisku Komorowski pewnie rozzłościłby się, gdyby się dowiedział, że jest taki obywatel najniższej kategorii, który pisze, szanując zasady ortografii."
Osobiście jestem za prezentacją Toporiady. Nie sprawi chyba nagle takiego bumu,żeby chciało przyjechać 50 nieznanych twarzy, a parę nowych nie zaszkodzi:)
Poza tym prezentacja świetnie wyszła na zjavie i wywołała miłe uczucia:) Na pyrkonie prawdopodobnie będę i prezentacja musi być!
Poza tym prezentacja świetnie wyszła na zjavie i wywołała miłe uczucia:) Na pyrkonie prawdopodobnie będę i prezentacja musi być!
- ^sadam
- Katowski No. 666
- Kontakt:
Tak, też jestem za prezentacją
. Działać trzeba, reklamować
. Szkoda, że nie mamy plakatów z prawdziwego zdarzenia (papier kredowy i te sprawy, nawet kiepskiej jakości). Można by było rozwiesić po szkole.

Ja też najprawdopodobniej się skuszę na Pyrkon chyba że praca jak zawsze ostatnio się o mnie upomni.Podobnie jak Prozac oferuję pojazd siebie jako szofera i chwile grozy
podczas podróży

- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Prelekcja zgłoszona. Nie mogłem dłużej czekać na opinię bo kończył się termin zgłaszania prelekcji, ale wszystkie Wasze opinie były pozytywne.
Mam nadzieję ,że Siekierki mnie wesprą tak jak na Zjavie
Mam nadzieję ,że Siekierki mnie wesprą tak jak na Zjavie

"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
I bardzo dobrze zrobiłeś. Zgadzam się z przedmówcami. Skoro prelekcja wyszła bardzo dobrze na Zjavie , nie widzę przeszkód, by mogła ujrzeć światło dzienne także i na Pyrkonie. A czy będę mogła służyć wsparciem... oj nie wiem , nie wiem. Zależy jak się dalej potoczy moje życie
.

- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Kto się ostatecznie wybiera na Pyrkon?
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"