Zgodnie z przewidywaniami 700zł rzeczywiście okazało się ceną ostateczną. Już zapłacone.Zawisza pisze:Mimo to,że jestem tylko gościem zacytuję Ryjka i się wypowiem:
"GTS się spotkał i oto co autorytarnie zarządził:
1. Pan Jarecki gra twardo, zachował się bardzo uczciwie, nie wynajął lokalu innym, płacącym więcej od nas (informacja potwierdzona), ale dlatego na zniżki nie ma co liczyć. Ostateczna cena wynajmu to 700zł.
Dzięki Badi która oddała własny węgiel i drewno uda nam się tu bardzo dużo zaoszczędzić.Zawisza pisze:2. Opał jednak będziemy musieli zdobyć we własnym zakresie, p. Jarecki nie chciał się tego podjąć. Musimy doliczyć kolejne ok. 180zł.
Nie wypowiedział się każdy, wiemy jednak, że część osób, która tego nie zrobiła, ma już swoje potrawy przygotowane. Poza tym niestety nie każdy korzysta z forum. O swoją miskę możesz być spokojny .Zawisza pisze:3. Wyżywienie - już niedługo pojawi się założony przez Sonię temat, w którym KAŻDY z nas zaoferuje się co może ze sobą przynieść.
Jak wyżej.Zawisza pisze:4. Ankieta nie pozostawia wątpliwości, w sferze przebrań panować będzie nieskrępowana wolność. Spodziewamy się najazdu Złośliwych Plemników, Gnijących Panien Młodych, Gumisiów, Policjantów z Miami, Jonów Bon Jovi i Sadamów .
Jak wyżej.Zawisza pisze:5. Składka wyniesie 50 zł, z którego część przeznaczymy na kaucję finansującą szkody i podlegającą zwrotowi w niewykorzystanej części.
Jak wyżej.Zawisza pisze:6. Poza wynajmem i opałem zostanie wykorzystana na alkohol (ok. 0,7 jedynego słusznego cytrynowego napoju na osobę +tanie ruskie szampany w ilościach niewielkich i bliżej niesprecyzowanych), coś bezalkoholowego (tak, tego również potrzebujemy), "przekąski", czyli uwielbiane przeze mnie chipsy, paluszki, orzeszki, krakersy, plastikowe talerze (to już nie przekąska), kieliszki, kubeczki, kieliszki... i... ewentualne niespodzianki
I zdecydowana część osób wpłaty do tego terminu dokonała.Zawisza pisze:7. Termin wpłat upływa na toporowej wigilii, 19 grudnia.
Hurra!Zawisza pisze:8. Hurra!