Zgubione / znalezione
- brodaty_brutal
- Pała nie topór
- Kontakt:
Re: Zgubione / znalezione
Dzień dobry!
Ja posiałem gdzieś niezbędnik czyli łyżko-widelec.
O taki:
Nawet napis miał identyczny "SP ELEKTRON".
Tylko mój trochę bardziej zużyty bo przez ostatnich kilkanaście lat zjeździł ze mną kawał Europy.
Dlatego też byłem do nie go przywiązany.
Gdyby ktoś znalazł będę bardzo wdzięczny!!
Ja posiałem gdzieś niezbędnik czyli łyżko-widelec.
O taki:
Nawet napis miał identyczny "SP ELEKTRON".
Tylko mój trochę bardziej zużyty bo przez ostatnich kilkanaście lat zjeździł ze mną kawał Europy.
Dlatego też byłem do nie go przywiązany.
Gdyby ktoś znalazł będę bardzo wdzięczny!!
Taki został mi dostarczony i zaniosłem go na akredytacje, dalej nie wiem co z nim.
Nikt nie jest doskonały.
Ten sztylet to chyba jest Shadusa, ale moge sie mylic. Jesli byl kuty z jednego materialu bez laczenia to jego.Tomasz Smok Wolski pisze: Kuty sztylet w stylu cyberpunka bez pochwy - właściciel nie znany
- Tomasz Smok Wolski
- Polucja drwala
Taki z metalową rączką o okrągłym przekroju z jednego rodzaju metalu.Anhelius pisze:Ten sztylet to chyba jest Shadusa, ale moge sie mylic. Jesli byl kuty z jednego materialu bez laczenia to jego.Tomasz Smok Wolski pisze: Kuty sztylet w stylu cyberpunka bez pochwy - właściciel nie znany
Czołem biję będąc w tak zacnym gronie RPG-owym.
Jeno trza mi uważać na ostrza coby się nie pozacinać.
Oj pohulamy My pohulamy, na Dzikich Polach i w krwi pohańca zamoczym Topory
Jeno trza mi uważać na ostrza coby się nie pozacinać.
Oj pohulamy My pohulamy, na Dzikich Polach i w krwi pohańca zamoczym Topory
To jego.
Zagubiłem czarny ręcznik z białym napisem "Tęcza"(dziwna czcionka). Znalazce proszę o kontakt na priv.
"Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
Echm... że tak nieśmiało tu zaanonsuję... zaginął czarny skórzany pejcz ostatnio widziany w sobotę w Saloonie.
Znalazcę proszę o kontakt (przewidziana jest dla niego nagroda za odnalezienie zguby).
Znalazcę proszę o kontakt (przewidziana jest dla niego nagroda za odnalezienie zguby).
Hmm... Czarny skórzany pejcz... Nagroda... Brzmi ciekawie, chyba jakiegoś poszukam ;P
- brodaty_brutal
- Pała nie topór
- Kontakt:
O! Jest ślad! Jest szansa!Jankes pisze:Taki został mi dostarczony i zaniosłem go na akredytacje, dalej nie wiem co z nim.
Ktoś go potem widział?
Pytałem nawet na akredytacji przed wyjazdem, ale nikt nie kojarzył...
W namiocie chata wuja Toma (czyli moim, Armia Goblinow) zostały odnalezione:
a) szara podkoszulka damska
b) niebieska (oczojebna jak na moj gust) kurtka przeciwdeszczowa. Obie rzeczy pasowalyby na wlascicielke o wzroscie okolo 165 - 170 cm
a) szara podkoszulka damska
b) niebieska (oczojebna jak na moj gust) kurtka przeciwdeszczowa. Obie rzeczy pasowalyby na wlascicielke o wzroscie okolo 165 - 170 cm