To jest dobry pomysł bo przynajmniej nie byłoby pewne ,że Rijel wygra!!!Człowiek-Namiot pisze:Pomysł niezły, ale mam lepszy: Miss Mokrego Podkoszulka![]()

Żartuję oczywiście żeby nikt się nie oburzył

Tak serio: brawo Grzybek!!! brawo Paula!!!
To jest dobry pomysł bo przynajmniej nie byłoby pewne ,że Rijel wygra!!!Człowiek-Namiot pisze:Pomysł niezły, ale mam lepszy: Miss Mokrego Podkoszulka![]()
Ja tylko napisalem posta :qRijel pisze:Ja się tym na pewno zajmował nie będę, Anhelius - droga wolnaAnhelius pisze:Skoro będzie konkurs na Miss, to czemu ma nie być konkursu na Mistera Toporiadyi dzięki temu by powstała Para Toporiady
.
I Mistera Mokrych SlipkówCzłowiek-Namiot pisze:Pomysł niezły, ale mam lepszy: Miss Mokrego Podkoszulka![]()
Człowiek-Namiot pisze:Pomysł niezły, ale mam lepszy: Miss Mokrego Podkoszulka![]()
Jak macie potrzebę pooceniać sobie koleżanki wedle jakichś tam kategorii, to może wyskoczcie razem na plażę, nad zalew, do lasu, nad rzekę, whatever... Ale na Toporiadzie?Rijel pisze:Uczestniczką konkursu byłaby każda z konwentowiczek, a udział nie wymagałby od niej żadnego nakładu pracy.
No właśnie, brat, miałam o to pytać...Kraszan pisze:przepraszam że wtrancam sie tutej ale zapomniałem dopisać do mojej propozycji że fundowana nagroda jest biletem w 1 - słownie jedną stronę. Dziękuję za uwagę kłóćta sie dali