Wesoła drużyna Buma :)
Re: Wesoła drużyna Buma :)
Z tego co ja przeczytałem, to czwartek odpada, bo jest jakiś mecz. Poza tym jeśli nawet Jankoś nie ma z tym nic wspólnego, to ja w czwartki nigdy nie mogę. Chyba, że obejdzie się bez Tharzitta .
Ale może jutro nam się uda? Wiem, że to trochę późno na takie decyzje, ale chyba wszyscy tęsknimy za "Wesołą Drużyną Buma"
Ale może jutro nam się uda? Wiem, że to trochę późno na takie decyzje, ale chyba wszyscy tęsknimy za "Wesołą Drużyną Buma"
"Jasność tysiąca słońc, rozbłysłych na niebie, oddaje moc Jego potęgi. Teraz stałem się Śmiercią, niszczycielem światów"
Bhagawadgita/ J. Robert Oppenheimer
jestem za środą
"Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Olynka Badi
- Katowski No. 666
Ja w sumie też mogę. Misiu Gry? Bananko?
"Ten prezydent o nazwisku Komorowski pewnie rozzłościłby się, gdyby się dowiedział, że jest taki obywatel najniższej kategorii, który pisze, szanując zasady ortografii."
Xarionie?Olynka Badi pisze:Misiu Gry? Bananko?
"Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
Ja w kązdy poniedziałek gram w piłkę, a w każdą środę w siatkówkę, więc te dwa dni w moim przypadku odpadają w każdym tygodniu.
"Ludzie nigdy z takim przekonaniem i z taką radością nie angażują się w czynienie zła jak wówczas, gdy czynią to z pobudek religijnych".
-Blaise Pascal
-Blaise Pascal
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Niestety w tym tygodniu nie dało rady. Możemy się już na wtorek umówić ,na przyszły tydzień.
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Pasuje i to bardzo . Niech mi ktoś tylko przypomni w niedzielę, żebym kartę zabrał, bo zamiast Tharzitta będę musiał odgrywać wystraszoną traszkę, czy coś .
"Jasność tysiąca słońc, rozbłysłych na niebie, oddaje moc Jego potęgi. Teraz stałem się Śmiercią, niszczycielem światów"
Lepszy byłby traszko-bocian.
- Olynka Badi
- Katowski No. 666
Gramy - nie gram?
"Ten prezydent o nazwisku Komorowski pewnie rozzłościłby się, gdyby się dowiedział, że jest taki obywatel najniższej kategorii, który pisze, szanując zasady ortografii."
Nie-e. Ja i Jankoś nie możemy w ten wtorek. Niestety trzeba znowu przełożyć na przyszły tydzień.