Ankieta w sprawie plakatu
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Ankieta w sprawie plakatu
W poniższych postach dwa projekty do wyboru.
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Re: Ankieta w sprawie plakatu
Projekt HotShota
Projekt Gerbera
Proszę się nie sugerować wielkością .
Projekt Gerbera
Proszę się nie sugerować wielkością .
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
Chciałabym zobaczyć, jak wyglądają napisy na projekcie Gerbeera, bardzo mi się podoba i jest toporowy
- Olynka Badi
- Katowski No. 666
Nie głosuję. Za K8 proponuję projekt Gerbera na okładkę programu, bo tekst może zniszczyć jego zajebistośc
"Ten prezydent o nazwisku Komorowski pewnie rozzłościłby się, gdyby się dowiedział, że jest taki obywatel najniższej kategorii, który pisze, szanując zasady ortografii."
Głos oddany na plakat Gerbeera, mimo, że Hot zrobił swój o wiele lepiej ze strony technicznej. Toporiada wyróżnia się tym, że ma swój klimat i tego powinniśmy się trzymać. Jak napisała Badi, plakat Gerbeera jest toporowy.
Dlaczego ten sam projekt nie może być jednocześnie plakatem i okładką programu? Ja nie widzę przeszkód.
Dlaczego ten sam projekt nie może być jednocześnie plakatem i okładką programu? Ja nie widzę przeszkód.
"Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Plakat chyba sobie podarujemy ze względu na koszty i dlatego ,że raczej nie potrzebujemy dodatkowej promocji jeśli nie chcemy przekroczyć założonego limitu.
Wybieramy więc przede wszystkim projekt okładki programu no i banerów na portale internetowe.
Wybieramy więc przede wszystkim projekt okładki programu no i banerów na portale internetowe.
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Wydrukowanie plakatu w formacie jak rok temu i w ilości takiej to koszta rzedu 2 k zł netto. Lepiej przeznaczyć na coś innego . Topo sama sie juz promuje nie potrzeba dodatkowych plakatów . 5 edycji i pijar przyjaciół swoje zrobiło.
GerBerowy jest pr0 - nie ma co się przejmować brakiem miejsca - ono jest - ładnie będzie wyglądał jako okładka dla programu.
Liczba graczy. Nie ilość. Na mój ogon! <><