Zagram lub poprowadzę czując głód
Zagram lub poprowadzę czując głód
proponuję sesyję w RPG jakoweś co się zowie myślę o KC, Młotku lub ED poprowadze lub zagram chętnych(EWENTUALNYCH JEŚLI TACY SĄ)proszę o odpisanie do środy max. czwartku.Sesję planuję na piątek sobotę
Re: Zagram lub poprowadzę czując głód
Ja mogę grać 23-28 marzec. Jestem wtedy w Rawie.
A żeby Was pokręciło, a żeby Wam orzeszki spuchli !!!
Ok chętnie poprowadzę tylko coby chętnych więcej było
Też bym zagrał, tylko u mnie to nigdy nic z czasem nie wiadomo, ale jak już się zbierzecie i coś ustalicie, to ja z chęcią (pod warunkiem, że będę wtedy mógł) się podłączę.
Podpisy są fajne, więc mam i ja.
Dzięki za odpowiedzi na posta jeśli ktoś chętny się jeszcze znajdzie temat sesji jest aktualny(TAK ŁATWO SIĘ K... NIE PODDAM) proszę o ustalenie terminu razem ja się dostosuję.Póki co twierdzę że RPG w tym mieście umarło zdechło oraz leży i kwiczy robiąc pod siebie co smutne w naszym towarzystwie też ma to miejsce
Mało wiesz Panie Rafale Bądź czujny i często oglądaj się za siebie bo Departament 7 działaGary pisze:Póki co twierdzę że RPG w tym mieście umarło zdechło oraz leży i kwiczy robiąc pod siebie co smutne w naszym towarzystwie też ma to miejsce
"Ludzie nigdy z takim przekonaniem i z taką radością nie angażują się w czynienie zła jak wówczas, gdy czynią to z pobudek religijnych".
-Blaise Pascal
-Blaise Pascal
Czymkolwiek byłby ów Departament 7 czujny jestem zawdy Panie Natomiast moje marudzenia traktuj z przymrużeniem oka Swoją drogą raczej ostatnio jestem na forum raczej na bieżąco i na wieści wszelakie czekam z utęsknieniem szczególnie te na temat sesji
Planuję sesyję w piątek wieczorem ew. sobotę.Chętnych proszę o potwierdzenie.Kryształy Czasu naturalnie chcę przećwiczyć scenariusze na Topo.Termin piątek po 18tej lub sobota ok.18tej ZAPRASZAM postacie gotowe mam do wyboru miejsce jeśli Jankoś będzie grał to RPG-owa lub działka moja osobista własna
Rozważam poprowadzenie kilku sesji w klimacie science-fiction (a konkretniej w Gasnące Słońca), więc jeśli są jacyś chętni to proszę o PW i jeśli Bóg da to może coś się z tego urodzi
Kto gra w RPG, żyje podwójnie
Póki co zgłosiły się 3 osoby, więc jeśli ktoś miałby jeszcze ochotę dołączyć do ekipy to zapraszam. By zachęcić niezdecydowanych dodam, że nie trzeba posiadać jakiejkolwiek wiedzy na temat Gasnących Słońc
Pierwsza sesja po Topo.
Pierwsza sesja po Topo.
Kto gra w RPG, żyje podwójnie