Może ktoś ma ochotę się wybrać. Fajny konwent zarówno dla tych ,którzy mają ochotę imprezować jak i dla tych,którzy chcą zagrać dobrą sesję.
Warszawa 26-27 stycznia ,pozostałe informacje tutaj http://zjava.pl/
ZjAva 4
Re: ZjAva 4
Ja wstępnie jestem zainteresowany i chciałbym pojechać. Ale zobaczę jeszcze jak finansowo będę stał.
Re: ZjAva 4
Veni, vidi, vici Zjava 4 jeszcze bardziej niż poprzednie edycje nastawiona była na sesje i erpegowanie. Właściwie tylko na Toporiadzie i Falkonie (z konwentów, ktore widziałem) jest jeszcze szansa na dobre granie. Myślę, że spora w tym zasługa części Goblinów, które współorganizowały ZjAvę (Chochlik, aka "żywe ADHD" organizował nowe na zjavie konkursy na najlepszego gracza i MG, wzorowane na Złotych Toporach, Nerdzie i PMMie)
W tym roku było mniej osób niż rok ("prawie tysiąc, czyli 488") temu i choć na zewnątrz pi*gało złem (wódka zamarzała) to atmosfera była bardzo dobra. Szkoda, że żadnej znajomej twarzy toporowej nie wychwyciłem, ale i ja i Gobliny w niektóre uszy slowa o Toporiadzie szeptaliśmy, więc mam nadzieję, że w tym roku poznacie kolejnych wspaniałych erpegowców
W tym roku było mniej osób niż rok ("prawie tysiąc, czyli 488") temu i choć na zewnątrz pi*gało złem (wódka zamarzała) to atmosfera była bardzo dobra. Szkoda, że żadnej znajomej twarzy toporowej nie wychwyciłem, ale i ja i Gobliny w niektóre uszy slowa o Toporiadzie szeptaliśmy, więc mam nadzieję, że w tym roku poznacie kolejnych wspaniałych erpegowców
Jędrzej "Cadogan" Maciejczyk - Toporowy Przyjaciel