Krótka piła, 18 marca chcemy jechać do Krakowa odwiedzić Rudą. Zostaniemy do niedzieli. Będziemy kimać w akademiku u Rudej, Ci co chcą to niech sobie ogarniają kimanie na krzywo i polecam konsultację z Rudą, a Ci co chcą spokojnie się przekimać polecam wynajęcie tanich pokoi w Akademiku. Jedziemy albo pociągiem, z Łodzi bądź Tomaszowa albo samochodami z Rawy. Atrakcje wliczone w cenę przejazdu:)
Kto się piszę??
Na razie pojadą prawdopodobly : Ja + kula u nogi, Mati, Dzudzu, Sekret, Sadam może:Gerber, Aćka, Sknerus, Paula.
Jeśli będą chętni kierowcy to lecimy autami.
Wypad do Krakowa
Re: Wypad do Krakowa
Hmm... Może też bym się wybrał .
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
- Olynka Badi
- Katowski No. 666
Ja może też...
"Ten prezydent o nazwisku Komorowski pewnie rozzłościłby się, gdyby się dowiedział, że jest taki obywatel najniższej kategorii, który pisze, szanując zasady ortografii."
- ^sadam
- Katowski No. 666
- Kontakt:
Count me in! Ja jadę na 99% z kumplem do innego znajomego, który mieszka 5 minut od Rudej na tym samym osiedlu akademickim i też potrzebujemy transportu. Asia też go zna i powiedziała, że chętnie się spotka razem ze wszystkimi, więc może być grubo-ubo-ubo . Ja chętny na wyjazd z Rawy oczywiście, jeśli by się dało, tylko, że potrzebne dwa miejsca by były, jeszcze tamten znajomy się nie określił, ale wstępnie jest na tak . Kimanie już mam, więc luz. To kto by z Rawy mógł wyruszyć? Kto jak jedzie?
- ^sadam
- Katowski No. 666
- Kontakt:
Jak tam sytuacja na froncie? Termin wyjazdu coraz bliżej. Kto by w końcu jechał? Skąd i czym? Dafi wspominał coś o pociągu z Tomaszowa koło 20, ale czy jakoś z Rawy będziemy się ustawiać na transport tam czy każdy z innego miejsca na własną rękę? Rozumiem, że wcześniej w piątek się nie da, bo praca/szkoła itd. tak?
Ponieważ miewam problemy z tym całym internietem, jeśli chcecie się kontaktować to proponuję dzwonić: 721433412.
Jeśli chodzi o pokoje, raczej będzie to miasteczko studenckie Akademii Górniczo-Hutniczej.
A, i ważne: napiszcie, ile osób w ogole jedzie. Konkretnie:)
Jeśli chodzi o pokoje, raczej będzie to miasteczko studenckie Akademii Górniczo-Hutniczej.
A, i ważne: napiszcie, ile osób w ogole jedzie. Konkretnie:)
Ja jadę! Sam z Warszawy pociągiem ok. 13:45 w piątek. Ale mną się nie musisz martwić .
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.