"Ludzie nigdy z takim przekonaniem i z taką radością nie angażują się w czynienie zła jak wówczas, gdy czynią to z pobudek religijnych".
-Blaise Pascal
nie gramy starzy na młodych bo to jak strzelanie do oszalałych strusi... w hali nie zagrasz bo pewnie będzie zamknięta nie wiem jak z orlikiem na orlika trzeba 7 osób na drużynę
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.
Świetny pomysł i o dziwo termin mi pasuje. Na Orlika faktycznie trzeba min. 6-7 osób na drużynę. Możemy spróbować, a jak się tyle nie zbierze, to pojedziemy na boisko na "Dwójkę", tam wystarczy po 4-5 osób.
Maćku nie ma sprawy, grasz z młodymi.
Sekret ja wiem, że twój pomysł na fajny mecz to "wybiorę do swojej drużyny samych najlepszych i będziemy klepać resztę" ale moje przejście do drugiej drużyny nie spowoduje w żadnym stopniu zmiany obrazu meczu, a już na pewno nie przy mojej obecnej formie i kondycji.
Edit: przy obecnej kondycji Toporów 6 osób na drużynę to za mało na orlika.
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.