Kraszan
Re: Kraszan
50 ojro codziennie, powrotu sesji z Margarem na RPGową, większej łysiny i urlopu w Egipcie nie tylko za toporowe składki
A żeby Was pokręciło, a żeby Wam orzeszki spuchli !!!
- ^sadam
- Katowski No. 666
- Kontakt:
Tak samo jak i innej łajzie, życzę Ci, abyś dożył Toporiady 2100 (a może i nie.. bo wtedy byś siedział i zrzędził, teraz poza zrzędzeniem przynajmniej coś robisz ). Ojro i egiptu.. standard.. Powrotu do RPG, ale nie jako Margar, ale jako MG.. chętnie bym u Ciebie w coś zagrał.. nie chcę, żeby było na to za późno .
-
- Pała nie topór
Zdrówka, szczęścia i miłości, dzięgów, przyjaciół i radości... po prostu najlepsze życzenia w dniu urodzin przesyłam Ci ja!!!!!:)
uh.. Sadam nie sądziłem ze do tego dojdzie.. ale nawet ten Twój post był mądry...
tez zagrałbym u Rafalka nim ten zdziwaczeje do reszty na stare lata, ponoc jest niezły z nigo MG.. ale osobiscie tylko ploty takie słyszałem, a nieuświadczyłem
ŁI ŁONA SESJON ŁIF MYSTE KŁASZAN!!!!!
tez zagrałbym u Rafalka nim ten zdziwaczeje do reszty na stare lata, ponoc jest niezły z nigo MG.. ale osobiscie tylko ploty takie słyszałem, a nieuświadczyłem
ŁI ŁONA SESJON ŁIF MYSTE KŁASZAN!!!!!
a ja klade lahe nato czy zygasz na widok moich błeduw ortograficznych... jesli umiesz je wylapac znaczy ze umiesz odczytac sens tego co napisalem bo gówno i guwno zawsze śmierdzi tak samo
Wytrwałości dziś wieczorem:)!najlepszego
Wszystkiego najlepszego
Dziekuję serdecznie wszystkim za życzonka. Ubolewam że w tym roku nie mogę razem z Jankosiem pijaństwa w imię tychże stu lat wyprawić. Niestety ciągle obecnie w rozjazdach jestem. Jeszcze raz dzieki i bawcie się zacnie.
Człowiek musi częściej do was zaglądać... No to oficjalnie życzę wszystkiego najlepszego... Czegokolwiek...
Wszystkiego najlepszego Kraszanie. Dużo tarła i sesji
Jędrzej "Cadogan" Maciejczyk - Toporowy Przyjaciel