Wigilia Toporowa
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200 
- Kontakt:
Re: Wigilia Toporowa
Pytanie, a zarazem prośba od mojej Mamy: czy ktoś mógłby pożyczyć trochę grzybów żeby mogła zrobć pierogi na naszą wigilię?

"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
W tym roku było bardzo mało grzybów...u mnie w domu pustki choć tata i Xarion to zawzięci grzybiarze. Proponuje Biedronkę lub Carrefour gdzie są suszone do kupienia...jakoś się rozliczymy za to w sobotę:)

A żeby Was pokręciło, a żeby Wam orzeszki spuchli !!!
						- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200 
- Kontakt:
Już załatwione.
Dziękuję Soniu!!!!

Dziękuję Soniu!!!!
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Mardock why?
Wszystkich chętnych do pomocy w czyszczeniu RPGowej przed Wigilią Toporową w imieniu moim, Amelki i oczywiście Prezesa zapraszamy w czwartek w godzinach popołudniowych! Połączmy przyjemne z pożytecznym!:)

Wszystkich chętnych do pomocy w czyszczeniu RPGowej przed Wigilią Toporową w imieniu moim, Amelki i oczywiście Prezesa zapraszamy w czwartek w godzinach popołudniowych! Połączmy przyjemne z pożytecznym!:)
Ja też będę na Wigilii.

Ile tych krokietów/pierogów mamy kupić? (ja naprawdę się nie nadaję do gotowania)
Ze 3 kg krokietów i 3 kg pierogów styknie od nas? Czy więcej przywieźć? Nigdy nie byłam na takiej Wigilii to nie wiem.
 Czy więcej przywieźć? Nigdy nie byłam na takiej Wigilii to nie wiem.
Tak, Vilith przyjedzie jednak ze mną

Ze 3 kg krokietów i 3 kg pierogów styknie od nas?
 Czy więcej przywieźć? Nigdy nie byłam na takiej Wigilii to nie wiem.
 Czy więcej przywieźć? Nigdy nie byłam na takiej Wigilii to nie wiem.Tak, Vilith przyjedzie jednak ze mną

Na dziewięćdziesiąt procent będą mnie dwie sztuki. Zmieścimy się jeszcze? Mogę przywieźć kotlety soniowe.. tfu! sojowe mówię 
Dziewczynka moja zdecydowała się poznać zacne grono Toporowe, a to świetna do tego okazja. A co z Vermore? Nie ma deklaracji, nie ma Verki? Bu...

Dziewczynka moja zdecydowała się poznać zacne grono Toporowe, a to świetna do tego okazja. A co z Vermore? Nie ma deklaracji, nie ma Verki? Bu...
soniowe ładniej brzmią:DGr0m pisze: Mogę przywieźć kotlety soniowe.. tfu! sojowe mówię
Będę