Wigilia Toporowa
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Wigilia Toporowa
Do świąt pozostało jeszcze sporo czasu ,ale w tym roku sytuacja jest specyficzna ponieważ ja już nie zrobię na RPG-owej Wigili w takim kształcie jak rok temu czyli przekształcającej się w normalną imprezę na dobre trzydzieści kilka osób.
Ponieważ jestem przywiązany do tej tradycji nie chciałbym jednak zrezygnować tak więc widzę trzy wyjścia o które pytam w ankiecie:
1.Wigilia na RPG-owej ,ale z całkowitą prohibicją, moje nastawienie zmieniło się w pewnych sprawach i to zastrzeżenie proszę potraktować poważnie.
2.Wynajęcie jakiegoś miejsca np. Jarcki ,Przepiórka ze składką tylko na wynajem czyli jakieś 15 zł myślę.
3.Rezygnacja z Wigilli.
Chyba ,że pojawią się jakieś inne propozycje w tej sprawie.
Ponieważ jestem przywiązany do tej tradycji nie chciałbym jednak zrezygnować tak więc widzę trzy wyjścia o które pytam w ankiecie:
1.Wigilia na RPG-owej ,ale z całkowitą prohibicją, moje nastawienie zmieniło się w pewnych sprawach i to zastrzeżenie proszę potraktować poważnie.
2.Wynajęcie jakiegoś miejsca np. Jarcki ,Przepiórka ze składką tylko na wynajem czyli jakieś 15 zł myślę.
3.Rezygnacja z Wigilli.
Chyba ,że pojawią się jakieś inne propozycje w tej sprawie.
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Re: Wigilia Toporowa
Opcję pierwszą chciałbym kiedyś zobaczyć na własne oczy. Ojciec mówi, że może da się załatwić zniżkę na grupowe wszywanie esperalu.
No, ale zaznaczam opcję drugą.
PS. Ankieta wam działa? Bo u mnie nie.
No, ale zaznaczam opcję drugą.
PS. Ankieta wam działa? Bo u mnie nie.
Wasze płyty? Sru, kurwa, klozet.
- Jankoś
- Kontakt:
Mi też nie ,drodzy admini co jest nie tak?
Dziś - w związku z niespotykaną dotychczas aktywnością botów spamerskich w ostatnim czasie - przeprowadziłem aktualizację forum do najnowszej wersji.
Widać coś sp********** :]
Spróbuję naprawić
Widać coś sp********** :]
Spróbuję naprawić
A ja proponuję... wigilię w okrąglaku!
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
Zaznaczyłem drugą opcję.
Poza tym chciałbym zaproponować pewną ideę o której rozmawiałem już z Dafim gdy pracowaliśmy w bunkrze i jemu pomysł ten bardzo się spodobał. Ponieważ jest to Wigilia i tradycja mówi o kupowaniu prezentów z okazji tego święta (a głupi pomysłem jest kupowanie prezentów sobie na wzajem) proponuję sprawienie ich naszej nowej siedzibie - Bunkrowi!
Co wy na to?
Poza tym chciałbym zaproponować pewną ideę o której rozmawiałem już z Dafim gdy pracowaliśmy w bunkrze i jemu pomysł ten bardzo się spodobał. Ponieważ jest to Wigilia i tradycja mówi o kupowaniu prezentów z okazji tego święta (a głupi pomysłem jest kupowanie prezentów sobie na wzajem) proponuję sprawienie ich naszej nowej siedzibie - Bunkrowi!

Co wy na to?
Kto gra w RPG, żyje podwójnie
- Jankoś
- Kontakt:
Rijel dobrze, Banan też dobrze:)
Od czasów Fejsbuka brakuje mi na forum opcji "Lubię to".
Kliknąłbym przy poście Banana i GabRyjela.
Wasze płyty? Sru, kurwa, klozet.
Na którymś z poprzednich forów była! Mogliśmy sobie stawiać plusikiProzac pisze:Od czasów Fejsbuka brakuje mi na forum opcji "Lubię to".

Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
- ^sadam
- Katowski No. 666
- Kontakt:
Popieram. W okrąglaku albo w Bunkrze, jeśli zdążymy go doprowadzić do porządkuJankoś pisze:Rijel dobrze, Banan też dobrze:)