Siekierki
Re: Siekierki
No popatrz... a ja cały czas myślałam, że to mężczyźni nadali nam to miano.DzuDzu pisze:Siekierki... Grono dziewczat/kobiet/pań pewnego razu stwierdzily ze Topory to prawie w 100% mezczyzni wiec ta grupka w.w niewiast postanowilo nadac sobie nazwe Siekierki jako ze sa grupka 100% kobieca... lecz nadal sa Toporami (tak mi sie wydaje XD )
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Jeśli mnie pamięć nie myli nazwa ta powstała na Rijela osiemnastce, w czasie dyskusji między z naszymi przyjaciół z Dzikiego Bzu jak powinny nazywać się Topory płci pięknej. Padały tam naprawdę ciekawe propozycje jak na przykład "Samice Toporów" Siekierki wymyślił Savarian. Chyba.
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Czyli pamięć mnie nie myliła . No może trochę zawiodła w kwestii okoliczności... W dyskusji pewnie nie uczestniczyłam ale powinnam wiedzieć skąd wywodzi się nazwa "Siekierki".
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Jakie Ty okoliczności kojarzyłaś ? Bo ja wcale nie jestem pewny tego co piszę:) Ciekawe co powie Savarian.
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Właśnie ja praktycznie żadnych nie kojarzyłam . Pamiętam tylko, że kiedyś siedząc na rpgowej ktoś rzucił hasło, że dziewczyny to Siekierki. Brzmiało fajnie i śmiesznie, więc spodobało mi się:P. Może ktoś dodał wyjaśnienie,ale mój umysł nie zarejestrował go w takim stopniu by móc to odtworzyć.
- DzuDzu
- Hamierykański tomahawek
Ja tez to skojazylem z wydarzeniem na RPGowej a przynajmniej pierwszy raz to uslyszalem wlasnie tam...
- DzuDzu
uuuuuuuu spamer... uuuuu XD
Dzu-dzu nie stram się być sprawiedliwy jednak nie mam możliwości wlepienia adminowi Kraszanowi kary za ubliżanie użytkownikowi forum. Wydaje mi się, że tego typu wymiana uprzejmości jest rodzajem żartu i nie ma problemu jesli jest inaczej - odwołanie jedynie do admina
PofD
A avatara naprawdę mógłbyś zmienić/zmniejszyć, nie każdy ma tak olbrzymią rozdzielczość;).
Rijel
Dzu-dzu nie stram się być sprawiedliwy jednak nie mam możliwości wlepienia adminowi Kraszanowi kary za ubliżanie użytkownikowi forum. Wydaje mi się, że tego typu wymiana uprzejmości jest rodzajem żartu i nie ma problemu jesli jest inaczej - odwołanie jedynie do admina
PofD
A avatara naprawdę mógłbyś zmienić/zmniejszyć, nie każdy ma tak olbrzymią rozdzielczość;).
Rijel
- Dziczek
- Kontakt:
ad ,,siekierki"
pewnej imporezy na rpgowej....
-a dziewczyny wasze to jak sie nazywają?Toporki???
-dziewczyny ,nazywaja......siekierki:)
pewnej imporezy na rpgowej....
-a dziewczyny wasze to jak sie nazywają?Toporki???
-dziewczyny ,nazywaja......siekierki:)