Kółko Kopacza
- Ślimak
- Conan™ Seria Limitowana
- Kontakt:
Kółko Kopacza
Jeżeli ktoś z szanownego gremium jest zainteresowany cyklicznym kopaniem świńskiego pęcherza wypełnionego powietrzem w kierunku przestrzeni między dwoma słupkami a jedną poprzeczką w każdy wtorek o godzinie 20 w Hali Millennium to proszę o kontakt na PW telefoniczny bądź deklaracje tutaj.
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.
- kryka
- Hamierykański tomahawek
Re: Kółko Kopacza
Ano ja moge troche pokopac tu i tam:D, ale niestety nie ktore wtorki odpadaja.Powiedzmy ze co drugi tydzien moge kopac ile sil:D
Cry "Havoc!" and let slip the dogs of war.
- Przemas
- Polucja drwala
chetnie ale raz na 2 tygodnie
Niemiec Moskal Nie Osiędzie,
Gdy Jąwszy Pałasza,
Hasłem Wszystkich Zgoda Będzie
I Ojczyzna Nasza.
Gdy Jąwszy Pałasza,
I Ojczyzna Nasza.
- Ślimak
- Kontakt:
A któryś z was będzie jutro?
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.
- Przemas
- Polucja drwala
Spoko przybede
Niemiec Moskal Nie Osiędzie,
Gdy Jąwszy Pałasza,
I Ojczyzna Nasza.
Gdy Jąwszy Pałasza,
I Ojczyzna Nasza.
Ja, tak jak już rozmawialiśmy wcześniej, będę w każdy wtorek. Pomysł bardzo zacny. To już drugi dobry pomysł, po serwerze Wowa. Rozwijasz się Maćku.
Ostatnio zmieniony 02 lis 2009, 11:29 przez Sekret, łącznie zmieniany 1 raz.
Podpisy są fajne, więc mam i ja.
Jakby było w poniedziałki to może raz/dwa razy w miesiącu udałoby mi się być...wtorki odpadają:/
A żeby Was pokręciło, a żeby Wam orzeszki spuchli !!!
POMYSL Z SERWEREM DOBRY.. ALE TOTO, TO JAKAS MASOCHISTYCZNA WIZJA KOŃCA ŚWIATA...
rzuciłem bieganie... sport jest szkodliwy dla Jurka ... ja w to nie wchodzę.
rzuciłem bieganie... sport jest szkodliwy dla Jurka ... ja w to nie wchodzę.
a ja klade lahe nato czy zygasz na widok moich błeduw ortograficznych... jesli umiesz je wylapac znaczy ze umiesz odczytac sens tego co napisalem bo gówno i guwno zawsze śmierdzi tak samo
- Ślimak
- Kontakt:
Nołstety wtorek był jedynym wolnym terminem na czwórce...k8 pisze:Jakby było w poniedziałki to może raz/dwa razy w miesiącu udałoby mi się być...wtorki odpadają:/
Gracie jutro ?? Pytam bo może będę miał jutro wolne w pracy więc chętnie bym sie załapał
"Ludzie nigdy z takim przekonaniem i z taką radością nie angażują się w czynienie zła jak wówczas, gdy czynią to z pobudek religijnych".
-Blaise Pascal
-Blaise Pascal