Zagłosujcie na mój zespół w konkusie!
- daf
- Conan™ Seria Limitowana
Zagłosujcie na mój zespół w konkusie!
Głosujcie na Liragitacje!
Kochani, właśnie rozpoczęło się głosowanie w konkursie na najlepszy Support Festiwalu Hip-Hopowego w Giżycku. Zwycięzcy, którzy zdobędą największą ilość głosów będą mieli przyjemność zagrania na scenie na tym że festiwalu.
Liragitacja również jest na liście kandydatów i bardzo bym was prosił o pomoc podczas głosowania.
Za kilka dni będzie można oddać głos i na nas, gdyż co dziennie dodawane są kolejne zespoły po kolei z listy. Na razie w 3 dni wrzucono około 30 ekip.
Nasz numer na liście to - 149 Liragitacja i 130 DAF. Numery z listy niestety zmieniają się, gdyż niektóre zespoły są czasami dyskwalifikowane.
Głosować można na stronie http://www.facebook.com/MazuryHipHopFestiwal
gdzie za parę dni pojawimy się i my.
Oddajemy głos poprzez kliknięcie na ikonkę Lubię to! przy naszym zespole.
Będziemy was jeszcze informować na bieżąco!
Liczymy na wasze wsparcie!
Przeniosłem do Herolda bo tu więcej osób widzi ,a przecież o to chodzi! - Jankoś
Kochani, właśnie rozpoczęło się głosowanie w konkursie na najlepszy Support Festiwalu Hip-Hopowego w Giżycku. Zwycięzcy, którzy zdobędą największą ilość głosów będą mieli przyjemność zagrania na scenie na tym że festiwalu.
Liragitacja również jest na liście kandydatów i bardzo bym was prosił o pomoc podczas głosowania.
Za kilka dni będzie można oddać głos i na nas, gdyż co dziennie dodawane są kolejne zespoły po kolei z listy. Na razie w 3 dni wrzucono około 30 ekip.
Nasz numer na liście to - 149 Liragitacja i 130 DAF. Numery z listy niestety zmieniają się, gdyż niektóre zespoły są czasami dyskwalifikowane.
Głosować można na stronie http://www.facebook.com/MazuryHipHopFestiwal
gdzie za parę dni pojawimy się i my.
Oddajemy głos poprzez kliknięcie na ikonkę Lubię to! przy naszym zespole.
Będziemy was jeszcze informować na bieżąco!
Liczymy na wasze wsparcie!
Przeniosłem do Herolda bo tu więcej osób widzi ,a przecież o to chodzi! - Jankoś
- Ślimak
- Kontakt:
Re: Zagłosujcie na mój zespół w konkusie!
A jak się fejsboga nie ma?
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.
To nie można czegoś lubić.
"Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
Dajcie znać na Toporach, jak już będzie mozna głosować.
Wasze płyty? Sru, kurwa, klozet.
- Ślimak
- Kontakt:
Tęcza dobrze, poprawiłeś mi dzień.Urban Ninja pisze:To nie można czegoś lubić.

Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.
- daf
http://www.facebook.com/home.php#!/MazuryHipHopFestiwal
Już można głosować.
Miejsce 149 Liragitacja i 130 DAF
Klikamy Lubię to! przy naszych pozycjach.
Już można głosować.
Miejsce 149 Liragitacja i 130 DAF
Klikamy Lubię to! przy naszych pozycjach.
- Człowiek-Namiot
- Ciupozka ch... zbója
- Kontakt:
Zasadniczo głosuje się TU i głosować można tylko na jedno. Oddałem swój bezcenny głos na Liragitację, bo pierwsza się znalazła 

Człowiek Namiot pie***li zasady!
I nie jest frajerem!

I nie jest frajerem!

- daf
Dokładnie, głosować można jeszcze na stronie www.mazuryhiphopfestiwal.pl , po prawej stronie trzeba znaleźć Liragitację i na nią kliknąć.
Jak się nie dawno dowiedziałem, jury będzie brało pod uwagę ilość kliknięć Lubię to! na nasz zespół na profilu facebookowym, miejsce w sondzie na stronie mazuryhiphopfestiwal.pl i ilość odsłuchań piosenek zespołu na facebooku.
Jak się nie dawno dowiedziałem, jury będzie brało pod uwagę ilość kliknięć Lubię to! na nasz zespół na profilu facebookowym, miejsce w sondzie na stronie mazuryhiphopfestiwal.pl i ilość odsłuchań piosenek zespołu na facebooku.
- Ślimak
- Kontakt:
+1, ale nie rozgłaszajcie tego na dzielni.