Wigilia Toporowa
- ^sadam
- Katowski No. 666
- Kontakt:
Re: Wigilia Toporowa
Tęcza, nie ma sprawy, ziąąą . Sam otworzyłem pamiętną Naleweczkę Dziadunia i oddałem reszcie, bo mój żołądek na sam widok porzeczki na butelce zdawał się przewracać, kurczyć i coraz bardziej do gardła przybliżać . Dziękuję Bączkowi i Owenowi za ten jedyny prezent. Wiedzieliście co kupić, nawet symbolicznie. Cieszyłem się jak dziecko (wie ten, kto widział moją reakcję ). Dziękuję wszystkim za jakże niezwykle szczere życzenia , a te sto gał to będę na raty robić, pasi ?
Dużo ludzi strasznie, ciasno, duszno.. ale niezwykle miło. Bardzo fajnie było zobaczyć Wasze zakazane mordy . Z niektórymi się masę czasu nie widziałem (od Woodstocka albo i jeszcze wcześniej). Śpiewanki (te kuchenne też) były bardzo przydatne. Budziły człowieka, który przechodził już któryś z kolei kryzys zasypiania. Chciałbym tu szczególnie podziękować Gromowi i Pawłowi za udźwiękowienie naszej imprezy . Świetni z Was bardowie . Dziękuję wszystkim, zwłaszcza tym przybyłym z daleka, za takie spotkanie. Posiedziałem do 5 spokojnie (Kryka rulz ), odprowadziłem Łódź na przystanek, a potem długa droga do domu. Koło 7 się położyłem.. brakowało mi tego.. A pomyśleć, że kiedyś to było na porządku dziennym. Do zobaczenia na Sylwestrze !
Edit: Zaczałem pisać posta koło 21, a dopiero wysłałem o 22:30 .
Dużo ludzi strasznie, ciasno, duszno.. ale niezwykle miło. Bardzo fajnie było zobaczyć Wasze zakazane mordy . Z niektórymi się masę czasu nie widziałem (od Woodstocka albo i jeszcze wcześniej). Śpiewanki (te kuchenne też) były bardzo przydatne. Budziły człowieka, który przechodził już któryś z kolei kryzys zasypiania. Chciałbym tu szczególnie podziękować Gromowi i Pawłowi za udźwiękowienie naszej imprezy . Świetni z Was bardowie . Dziękuję wszystkim, zwłaszcza tym przybyłym z daleka, za takie spotkanie. Posiedziałem do 5 spokojnie (Kryka rulz ), odprowadziłem Łódź na przystanek, a potem długa droga do domu. Koło 7 się położyłem.. brakowało mi tego.. A pomyśleć, że kiedyś to było na porządku dziennym. Do zobaczenia na Sylwestrze !
Edit: Zaczałem pisać posta koło 21, a dopiero wysłałem o 22:30 .
Dzięki za zaproszenie, ugoszczenie i przednią zabawę
Komuś się nie podobało? Naprawdę? Dla mnie było świetnie!
Szczególne podziękowania dla naszych muzyków (Gr0mowi także za dzisiejszą podróż powrotną FRESHPOINT!) i wszystkich śpiewających (zwłaszcza Neeeemronowi ) - tych z kuchni także, tam także darłam mordkę xD
Naprawdę miło było spędzić z Wami ten weekend.
Tu należą się także podziękowania ekipie niedzielnej za sesję Jankosiu, Ty wiesz.. :*
No i ogólnie mam nadzieję, że i za rok uda mi się Was odwiedzić na Wigilii... I nie tylko
P.S.: Spokojnie, zapewne wcześniej też nawiedzę
Komuś się nie podobało? Naprawdę? Dla mnie było świetnie!
Szczególne podziękowania dla naszych muzyków (Gr0mowi także za dzisiejszą podróż powrotną FRESHPOINT!) i wszystkich śpiewających (zwłaszcza Neeeemronowi ) - tych z kuchni także, tam także darłam mordkę xD
Naprawdę miło było spędzić z Wami ten weekend.
Tu należą się także podziękowania ekipie niedzielnej za sesję Jankosiu, Ty wiesz.. :*
No i ogólnie mam nadzieję, że i za rok uda mi się Was odwiedzić na Wigilii... I nie tylko
P.S.: Spokojnie, zapewne wcześniej też nawiedzę
Było zajebiście, co tu gadać. Dzięki za imprezę, zaproszenie i przyjęcie. I za sesję, i za cytrynówkę, za Panterę i Wietrzniaka, i za cytrynówkę, za muzykę i serdeczność, za spacer z Rudą, za cytrynówkę i towarzystwo.
Vivat RPG-owa i przyjaciele!
Vivat RPG-owa i przyjaciele!
Ruda dziękuje za spacer Gr0mowi;*;)
A dlaczego brakowało Sąsiada?
Całej reszcie dziękuję za wszystko:):):)
A dlaczego brakowało Sąsiada?
Całej reszcie dziękuję za wszystko:):):)
Byłem, ale Jankoś zamknął mnie w piwnicy, bo głupio wyglądamRuda pisze:A dlaczego brakowało Sąsiada?
Poza tym był Drwiciel: reprezentant Tatarów i mój osobisty brat.
"Kiedyś obudzicie się ze zdziwieniem, że dymają was z każdej strony na zmiany. Raz dobre, raz lepsze".
Więc to Ty Sąsiad jesteś tym Wietnamczykiem, biegającym w kołowrotku w piwnicy dzięki czemu na Rpgowej jest ciepło??
- daf
- Conan™ Seria Limitowana
Sonia właśnie przyczyniłaś się do tego że zginął kolejny niewinny kotek...Sonic pisze:Więc to Ty Sąsiad jesteś tym Wietnamczykiem, biegającym w kołowrotku w piwnicy dzięki czemu na Rpgowej jest ciepło??
Wytłumacz się lepiej Dafi dlaczego Ciebie nie było!
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
Chyba mam ich na sumieniu mniej niż Ty Kubuś:)
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Sońka dobrze reszta źleSonic pisze:Więc to Ty Sąsiad jesteś tym Wietnamczykiem, biegającym w kołowrotku w piwnicy dzięki czemu na Rpgowej jest ciepło??
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!