Siekierki
Re: Siekierki
Tyco co bardziej szowinistycznych
Ale ja już nic nie mówię ;x
Ale ja już nic nie mówię ;x
Miau :*
<nie mogła się powstrzymać>
<nie mogła się powstrzymać>
- savarian
- Postrach tajgi
- Kontakt:
Tzn, że każda Siekierka ma każdą, nawet najprostszą, wypowiedz podnosić do rangi zdania wielokrotnie złożonego z konieczna obecnością w nim co najmniej trzech mądrych i rzadko używanych słów, nawet jeśli przy tym musi sie posługiwać słownikiem Kopalińskiego...Aćka pisze:Żeby dowiedzieć się jaka powinna być siekierka, wystarczy spojrzeć na Ryjka:D
"Na harfach morze gra;
Kłębi się rajów pożoga;
I słońce, mój wróg słońce;
wschodzi wielbiąc Boga!"
Kłębi się rajów pożoga;
wschodzi wielbiąc Boga!"
Savarianie, pomylił Ci się Sąsiad z Ryjkiem, a jest to pomyłka straszna.
Spróbujmy sobie tylko wyobrazić jak wyglądałyby Siekierki gdyby ich wzorem był p. Piotr W. - Siekierka pijąca piwo Grudziądzkie w dresach z czterema lampasami i zarostem na twarzy do znudzenia powtarzająca jakie to "piwo przemysłowe" jest złe i niedobre na pewno nie jest tym ideałem o który chodziło Aćce W dodatku Siekierki nie ruszały by się dalej jak na 200 m od miejsca swojego zamieszkania i zamiast imprezować pisałyby książki
Spróbujmy sobie tylko wyobrazić jak wyglądałyby Siekierki gdyby ich wzorem był p. Piotr W. - Siekierka pijąca piwo Grudziądzkie w dresach z czterema lampasami i zarostem na twarzy do znudzenia powtarzająca jakie to "piwo przemysłowe" jest złe i niedobre na pewno nie jest tym ideałem o który chodziło Aćce W dodatku Siekierki nie ruszały by się dalej jak na 200 m od miejsca swojego zamieszkania i zamiast imprezować pisałyby książki
Kto gra w RPG, żyje podwójnie
- Człowiek-Namiot
- Ciupozka ch... zbója
- Kontakt:
Mrrrrau!Bananidło pisze:Savarianie, pomylił Ci się Sąsiad z Ryjkiem, a jest to pomyłka straszna.
Mnie przekonałeś!
Człowiek Namiot pie***li zasady!
I nie jest frajerem!
I nie jest frajerem!
- savarian
- Postrach tajgi
- Kontakt:
Oj nie pomyliło. Wiec Ja co mówię. Ryjka znałem pierwszego i jego NIErozumialem pierwszego. A Sąsiad jest... jest z Tatara
"Na harfach morze gra;
Kłębi się rajów pożoga;
wschodzi wielbiąc Boga!"
Kłębi się rajów pożoga;
wschodzi wielbiąc Boga!"
Czy ktoś tu obraża moją rodzinę?
- savarian
- Postrach tajgi
- Kontakt:
nie obrażam nikogo, przypominam jedynie znany wszystkim fakt... i osobiście składam wyrazy współczucia ;p ;p
BTW: pomylić Sąsiada z Ryjkiem... na bogów toć to nie da sie
BTW: pomylić Sąsiada z Ryjkiem... na bogów toć to nie da sie
"Na harfach morze gra;
Kłębi się rajów pożoga;
wschodzi wielbiąc Boga!"
Kłębi się rajów pożoga;
wschodzi wielbiąc Boga!"
Mogę poszukać zdjęć Sąsiada, jak był jeszcze młody i nie był pisarzem i wstawić je tu, co zapewne zakończyło by sie skandalem na forum i zostałbym dożywotnio zba(na)nowany...