Wigilia Toporowa
- Olynka Badi
- Katowski No. 666
Re: Wigilia Toporowa
Topory bez alkoholu. Prozac musi kręcić film 

"Ten prezydent o nazwisku Komorowski pewnie rozzłościłby się, gdyby się dowiedział, że jest taki obywatel najniższej kategorii, który pisze, szanując zasady ortografii."
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Bez alkoholu nie nakręciOlynka Badi pisze:Topory bez alkoholu. Prozac musi kręcić film

"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
- ^sadam
- Katowski No. 666
- Kontakt:
Ja wszystko rozumiem, ale regulamin regulaminem, ale ciekawi mnie jak to będzie w praktyce. Na Toporiadzie też był taki, a nie inny regulamin, bo taki być musiał, a jak było na prawdę (za przykład dajmy chociaż by przykład Diabła czy zniszczenie elfiego mienia)? W Bunkrze jest taki regulamin, a nie inny, bo gdyby nie było w nim punktu 7, to nie dostali byśmy go. Taki był warunek i to chyba jest ta oczywista oczywistość o której wspomniałeś
. Czy na prawdę chcesz latać z alkomatem po sesjach i sprawdzać czy ktoś czegoś nie wypił
? Wierzę w nas, ale nie wyobrażam sobie, że WSZYSCY będą przestrzegać WSZYSTKICH podpunktów z punktu 7 Regulaminu.

Tak, Hubert zamierza robić kontrole. Nie ukrywał tego przez nikim^sadam pisze:Czy na prawdę chcesz latać z alkomatem po sesjach i sprawdzać czy ktoś czegoś nie wypił?

Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
- Jankoś
- Kontakt:
Widzisz Sadamie tylko na Toporiadzie nie było grupy osób,które tylko czekają na potknięcie nasze w kwestii alkoholu,którym przeszkadza każdy większy hałas i które na udostępnienie bunkra zgodziły się bardzo ,bardzo niechętnie.
Jacy ludzie zamieszkują ten blok chyba najlepiej mógłby opowiedzieć Kraszan.
Toporiada jest niestety koronnym dowodem ,że przynajmniej część z Nas nie potrafi korzystać z alkoholu z umiarem.
Nie będę latał z alkomatem aczkolwiek zaglądał będę i taki specjalista jak ja
nie potrzebuje alkomatu żeby poznać pijaną osobę
.
Poza tym procedura będzie prosta, ktoś bierze klucze do bunkra podpisuje się w specjalnym zeszycie i jednocześnie bierze odpowiedzialność za osoby ,które wpuszcza. Wszelkie skargi ,ekscesy idą na konto osoby ,która się podpisała.
Jacy ludzie zamieszkują ten blok chyba najlepiej mógłby opowiedzieć Kraszan.
Toporiada jest niestety koronnym dowodem ,że przynajmniej część z Nas nie potrafi korzystać z alkoholu z umiarem.
Nie będę latał z alkomatem aczkolwiek zaglądał będę i taki specjalista jak ja

Poza tym procedura będzie prosta, ktoś bierze klucze do bunkra podpisuje się w specjalnym zeszycie i jednocześnie bierze odpowiedzialność za osoby ,które wpuszcza. Wszelkie skargi ,ekscesy idą na konto osoby ,która się podpisała.
Kollejny rok mnie nie będzie:(. Niestety pracuję 19 grudnia na 7 rano, ech :/
A żeby Was pokręciło, a żeby Wam orzeszki spuchli !!!
Mnie też nie będzie. Okazało się, że mam zajęcia do 22 grudnia. 

- daf
- Conan™ Seria Limitowana
Ogólnie nie chce dramatyzować, ale jak nie zdążymy z remontem bunkra to wigilia może się w nim nie odbyć. Serio nie ma beki. Zostały ostatnie rzeczy do zrobienia a trochę się z nimi schodzi. Mówię to teraz żeby ludzie nie powiedzieli że dzień przed wigilią ją odwołujemy.
Wydarzenie na FB - http://www.facebook.com/event.php?eid=1 ... 078&ref=ts
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
- Jankoś
- Kontakt:
Przypominam o potrawach na Wigilię, ja ,a właściwie moja Mama
przynosi pierogi z kapustą i grzybami.
Czy mógłby ktoś zabrać na Wigilię laptop żeby muzyka była?

Czy mógłby ktoś zabrać na Wigilię laptop żeby muzyka była?