Mogę przyjechać wcześniej i pomóc w wyperswadowaniu mu wyjazdu na KoncertSekret pisze:Z Hubertem się coś wymyśli, zawsze pozostaje cios w potylicę, worek i bagażnik.
Gobliniada II
Re: Gobliniada II
-
- Hamierykański tomahawek
Naprawdę Cieszy nas Wasza postawa, )
postaramy się abyście się Na Gobliniadzie dobrze bawili
postaramy się abyście się Na Gobliniadzie dobrze bawili
-
Słuchajcie, istnieje pewne prawdopodobieństwo, że termin Gobliniady zostanie przesunięty o 1 tydzień czyli na 18-19, ale jeszcze nie jest to do końca ustalone.. ważne są dla mnie teraz Wasze opinie co do ewentualnego nowego terminu, czy Ci co już wcześniej się zdecydowali mogą przełożyć przyjazd do Nas na 18-19? a Ci co jeszcze nie zdecydowali się - może akurat ten termin by im lepiej pasował? Proszę napiszcie.. decyzję musimy podjąć szybko, a Wasze głosy w tej sprawie są bardzo istotne
Mnie by pasowało .
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
Mnie również akurat będę po egzaminie
- Olynka Badi
- Katowski No. 666
Ja na początku sesji dalej... Wrrr
"Ten prezydent o nazwisku Komorowski pewnie rozzłościłby się, gdyby się dowiedział, że jest taki obywatel najniższej kategorii, który pisze, szanując zasady ortografii."
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Dla mnie byłoby to rozwiązanie idealne. Na pewno bym się stawił.
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Luźno, można na mnie liczyć. Będę przynajmniej miała choć jeden wolny weekend do tego czasu
-
Jutro wieczorem zostanie podjęta ostatecznie decyzja czy przesuniemy termin, proszę jeszcze o wypowiedzi w temacie..
Lepiej później... Niż wcześniej. Dla mnie