Wigilia Toporowa
Re: Wigilia Toporowa
Z chęcią wypiję Twoje zdrowie...czy flaszka to dobry pomysł to nie wiem ale jestem za żeby jakoś zaakcentować Twoje urodziny.
A żeby Was pokręciło, a żeby Wam orzeszki spuchli !!!
Ja z Ziomalem też się pojawimy. Przyniesiemy barszczyk czerwony z uszkami.
"Kładę laskę na to czy masz dysleksję, dysortografię, dysgrafię czy jeszcze jakieś inne dysmózgowie. Staraj się, bo napierdzielanie ortami jak gnojem po polu to zwykłe niedbalstwo!"
Podpisuję się pod słowami K500.
Jeśli chodzi o to, czy przyniosę jedzenie: wszystko jest zależne od mojej mamy- czy będzie jej się chciało gotować. Moich potraw z pewnością próbować nie chcecie. Przynajmniej u mnie w domu się boją
Jeśli chodzi o to, czy przyniosę jedzenie: wszystko jest zależne od mojej mamy- czy będzie jej się chciało gotować. Moich potraw z pewnością próbować nie chcecie. Przynajmniej u mnie w domu się boją
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Coś tutaj kręcisz, ostatnio się parę razy chwaliłaś ,że gotujesz i to nawet jadalne było ponoć
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Stawiam pierwsze kroki, kiedyś trzeba. Ale przysmaki mojej roboty jeszcze nie nadają się do tego, żeby nimi ludzi karmić Nie wiem, czy słowo "jadalne" to komplement
Sadam, nie wiem czy łączenie twoich urodzin z "wigilią toporową" to najlepszy pomysł. No ale to tylko moje zdanie.
Podpisy są fajne, więc mam i ja.
Ja myślę, że to jest dobre rozwiązanie- w jakiś sposób zaakcentować urodziny Sadama. Bo chyba Sadam nie miał na myśli urządzać podczas toporowej Wigilii jakieś wielkiej urodzinowej popijawy... A jeśli miał, to też nie uważam, żeby to mogło przejść- przecież to ma być Wigiliak8 pisze:Czy flaszka to dobry pomysł to nie wiem ale jestem za żeby jakoś zaakcentować Twoje urodziny.
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Ponieważ chciałbym wiedzieć ilu osób mogę się spodziewać na Wigilli proszę wszystkich ,którzy się wybierają ,a nie zadeklarowali się na forum aby to zrobili.
W kwestii Sadama podpsuje się pod tym co napisała Ruda.
W tym roku nie pozwolę na popijawę ponieważ zapowiada się zbyt dużo osób, i RPG może tego nie wytrzymać jak sytuacja zacznie się wymykać spod kontroli to przejmiemy najwyżej jakąś knajpę w Rawie:)
W kwestii Sadama podpsuje się pod tym co napisała Ruda.
W tym roku nie pozwolę na popijawę ponieważ zapowiada się zbyt dużo osób, i RPG może tego nie wytrzymać jak sytuacja zacznie się wymykać spod kontroli to przejmiemy najwyżej jakąś knajpę w Rawie:)
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Będę.