Toporowy Sylwester 2009 - temat oficjalny
Re: Toporowy Sylwester 2009 - temat oficjalny
Bardzo fajnie było. Wybawiłem się przednio.
Wiwat dla Toporów i Wszystkich, którzy to organizowali.
Badi dla Ciebie największe.
Wiwat dla Toporów i Wszystkich, którzy to organizowali.
Badi dla Ciebie największe.
- Olynka Badi
- Katowski No. 666
Dziękuję Jankosiu i dziękuję Faraiu. I dziękuję wszelkim innym osobom, które miały zamiar napisać cokolwiek dobrego czy pewnie więcej złego o mojej osobie. W każdym razie ja nie ma tu nic do gadania i nie ja będę decydować, więc może podziękowania się należą jakimś pozaziemskim siłom wyższym, które wszystko przygotowały.
W każdym razie dziękuję każdej dobrej duszy. Dziękuję, że wzięliście do siebie sprawę przebrań i sprawę jedzenia, że w sumie [prawie] każdy się czymś wykazał nawet najdrobniejszym. Dzięki Verka, dziękuję Tęcza, dzięki Sonia, dzięki Dżudżu za opiekę nad moją ręką. I dziękuję wszystkim, którzy mi pomagali.
A wszelkie żale zostawię dla siebie. W każdym razie przykro mi jest, że tak się to kończy...
W każdym razie dziękuję każdej dobrej duszy. Dziękuję, że wzięliście do siebie sprawę przebrań i sprawę jedzenia, że w sumie [prawie] każdy się czymś wykazał nawet najdrobniejszym. Dzięki Verka, dziękuję Tęcza, dzięki Sonia, dzięki Dżudżu za opiekę nad moją ręką. I dziękuję wszystkim, którzy mi pomagali.
A wszelkie żale zostawię dla siebie. W każdym razie przykro mi jest, że tak się to kończy...
"Ten prezydent o nazwisku Komorowski pewnie rozzłościłby się, gdyby się dowiedział, że jest taki obywatel najniższej kategorii, który pisze, szanując zasady ortografii."
A jak się kończy? 
Dzięki za świetną imprezę, szacunek dla organizatorów. Było naprawdę fajnie, jakkolwiek byłem mało dysponowany.
Osobna rzecz, że powrót poranny był dla nas co najmniej równie emocjonujący, jak sama impreza. Po 2,5 godz stania na przystanku PKS i przeczytaniu wszystkich przyklejonych na ścianach i szybach, często wzajemnie sprzecznych, karteczek wydedukowaliśmy, że tego dnia autobusów NIE MA. To było jak powrót z Syberii naszych pradziadów. Budowaliśmy szałasy, krzesaliśmy ogień, żywiliśmy się tym, co dawał las. W końcu złapaliśmy kogoś, to nasz podrzucił do Skierniewic.
I dobrze, że się Dziki znalazły, bo wyszli niedługo po nas, nie wyprzedzali nas i nie pojawili się na PKSie, baliśmy się, że ich coś zeżarło
Pozdrawiam.

Dzięki za świetną imprezę, szacunek dla organizatorów. Było naprawdę fajnie, jakkolwiek byłem mało dysponowany.
Osobna rzecz, że powrót poranny był dla nas co najmniej równie emocjonujący, jak sama impreza. Po 2,5 godz stania na przystanku PKS i przeczytaniu wszystkich przyklejonych na ścianach i szybach, często wzajemnie sprzecznych, karteczek wydedukowaliśmy, że tego dnia autobusów NIE MA. To było jak powrót z Syberii naszych pradziadów. Budowaliśmy szałasy, krzesaliśmy ogień, żywiliśmy się tym, co dawał las. W końcu złapaliśmy kogoś, to nasz podrzucił do Skierniewic.
I dobrze, że się Dziki znalazły, bo wyszli niedługo po nas, nie wyprzedzali nas i nie pojawili się na PKSie, baliśmy się, że ich coś zeżarło

Pozdrawiam.
A mówiłem że w NOWY ROK nic nie kursuje. To nie......
Tak tak, już nawet mieliśmy ciągnąć losy kogo pierwszego zerżremy. Ale jakoś udało się wrócić. Nieogrzewanym pociągiem ze Skierniewic
.
Dziki, czym Wy jechaliście??? Zaczęlismy się zastanawiać, czy na jakąś drugą balangę Was nie wyniosło.
Ale organizatorom imprezy należą się brawa, dzięki, Jankosiu, Badi (kawał dobrej roboty, dziewczyno) i wszystkim innym, dzięki którym godnie wkroczyliśmy w rok 2010

Dziki, czym Wy jechaliście??? Zaczęlismy się zastanawiać, czy na jakąś drugą balangę Was nie wyniosło.
Ale organizatorom imprezy należą się brawa, dzięki, Jankosiu, Badi (kawał dobrej roboty, dziewczyno) i wszystkim innym, dzięki którym godnie wkroczyliśmy w rok 2010

Wszyscy mamy źle w głowach...
Proszę, abyście wrzucali zdjęcia. Picasa, nasz serwer, rapidshare możliwości jest dużo
.

Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
Moje zdjęcia są tu:
http://picasaweb.google.pl/malamysza1/S ... ka20092010#
niestety nie za wiele ich i raczej średniej jakości wyszły, częć się rozmazała... Ale kilka jest całkiem niezłych.
W większości z racji przynależności grupowej robiłam fotki Goblinom, ale kilka innych osób też się załapało. Liczę na to, że Mada w miarę szybko swoje wywoła i zeskanuje, na pewno będą lepsze.
http://picasaweb.google.pl/malamysza1/S ... ka20092010#
niestety nie za wiele ich i raczej średniej jakości wyszły, częć się rozmazała... Ale kilka jest całkiem niezłych.
W większości z racji przynależności grupowej robiłam fotki Goblinom, ale kilka innych osób też się załapało. Liczę na to, że Mada w miarę szybko swoje wywoła i zeskanuje, na pewno będą lepsze.
Wszyscy mamy źle w głowach...
Ogólnie rzecz biorąc ... dziękuję wszystkim za wspólną zabawę
Może były jakieś epizodziki, które nie należały do najmilszych, ale sylwestra i tak uważam za udanego
. Komitet organizacyjny świetnie się spisał i to głównie przed Nim chylę czoło
(chociaż najbardziej przed Badi
).
Stroje były naprawdę rewelacyjne
Szkoda, że nie dało się wyróżnić więcej osób.
Galtan, dziękuję za pozdrowienia
Tobie również życzę wszystkiego, co najlepsze w Nowym Roku
Jestem bardzo zadowolona, że ze znaczną większością udało mi się złożyć życzenia po północy. Szkoda tylko, że mnie tak to pochłonęło i nie zwracałam uwagę na fajerwerki, ale mam nadzieję, że tego roku również były ładne
.
I tak na koniec.... na pohybel królowi Midasowi

Stroje były naprawdę rewelacyjne

Galtan, dziękuję za pozdrowienia

Jestem bardzo zadowolona, że ze znaczną większością udało mi się złożyć życzenia po północy. Szkoda tylko, że mnie tak to pochłonęło i nie zwracałam uwagę na fajerwerki, ale mam nadzieję, że tego roku również były ładne

I tak na koniec.... na pohybel królowi Midasowi

- Czcibor
- Zemsta neandertala
- Kontakt:
Ha! A i tak lepsza od imprezy sylwestrowej była impreza noworoczna, a zwłaszcza Smokowy LARP...
Pozdrowienia
Pozdrowienia
Nastanie nowa era ciemności - i to my zgasimy światło!
Co tu dużo mówic... Było toporowo
Brakuje czasem kilku odważnych postaci, z lat poprzednich, ale cóż - świeć Panie nad ich duszami. Welcome to the jungle.
Ps. Poszukiwane RÓŻOWE OKULARY w kształcie serduszek
Ostatni raz widziane na głowie pewnej blond pani.

Ps. Poszukiwane RÓŻOWE OKULARY w kształcie serduszek

Wasze płyty? Sru, kurwa, klozet.