Toporowy Sylwester 2009 - temat oficjalny
Re: Toporowy Sylwester 2009 - temat oficjalny
Bardzo bym poprosił o wpisanie 2 osób:
Mateusz "Civril" Osiadacz
Helena "Nawojka" Jędrzejewska
No a w kwestii przebrania. Nie, żebym chciał się wtrącać, ale jak już jest temat, to się wtrącę: osobiście zgadzam się z sadamem. Ale niech głos ma większa większość, przeze mnie starość przemawia Fakt, że na przebraniowym Sylwestrze jeszcze nie byłem, zwykle upijałem się tak, że już było wszystko jedno.
A jeśli już przebranie, to osobiście najchętniej jakiś krzyk mody z II w. n.e. albo z XI, ale takiej opcji nie ma ;]
Pozdrawiam.
Mateusz "Civril" Osiadacz
Helena "Nawojka" Jędrzejewska
No a w kwestii przebrania. Nie, żebym chciał się wtrącać, ale jak już jest temat, to się wtrącę: osobiście zgadzam się z sadamem. Ale niech głos ma większa większość, przeze mnie starość przemawia Fakt, że na przebraniowym Sylwestrze jeszcze nie byłem, zwykle upijałem się tak, że już było wszystko jedno.
A jeśli już przebranie, to osobiście najchętniej jakiś krzyk mody z II w. n.e. albo z XI, ale takiej opcji nie ma ;]
Pozdrawiam.
Krzysztof 'Lesio' Szkup
Joanna Smulska
Joanna Smulska
Paulina Sowik oraz Michał Wojtecki
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
- ^sadam
- Katowski No. 666
- Kontakt:
Coooo? Ten Michał? Michał "Za Rok Przyjadę Na Toporiadę" Wojtecki ?
Tak, będziemy
Dopiszcie mnie proszę do listy.
Możecie mnie wpisać na listę.
"Kładę laskę na to czy masz dysleksję, dysortografię, dysgrafię czy jeszcze jakieś inne dysmózgowie. Staraj się, bo napierdzielanie ortami jak gnojem po polu to zwykłe niedbalstwo!"
i mnie! i mnie!
Na liście jest zapisanych już ponad 40 osób chętnych na toporowy sylwester.
Czy istnieje jakiś limit miejsc? Jak z wielkością tegorocznego lokalu, ile osób może się tam pomieścić?
Czy istnieje jakiś limit miejsc? Jak z wielkością tegorocznego lokalu, ile osób może się tam pomieścić?
Kto gra w RPG, żyje podwójnie
Z tego co pamiętam to lokal jest dość duży i spokojnie się zmieścimy.
Jutro lista ma zostać zamknięta- musimy ustalić wysokość składki. Wiadomo już czy za opał zapłacimy Jareckiemu, czy organizujemy go na własną rękę?
Jutro lista ma zostać zamknięta- musimy ustalić wysokość składki. Wiadomo już czy za opał zapłacimy Jareckiemu, czy organizujemy go na własną rękę?