TOPO.LAN - Heroes of Might and Magic III
TOPO.LAN - Heroes of Might and Magic III
Pomysł zagrania razem wypłynął bodajże od Jankosia kilka dni temu. Stwierdziłem, że to ciekawa rozkmina bo jak wiadomo sporo osób z Toporów koxało lub koxa nadal w Heroes III. Proponowałbym na miejsce spotkania bunkier i potyczkę drużynową np. po dwóch graczy w teamie. Automatycznie taka drużyna gra tylko przy swoim komputerze a reszta kompów jest tak ustawiona, że nie ma szansy zalukania w monitor przeciwników. Ktoś by się pisał?
Re: TOPO.LAN - Heroes of Might and Magic III
Ja to nawet teraz, zaraz...gdyby nie matura . Chyba, że jakoś za tydzień i do tego na tygodniu. Ale pewnie reszta nie da rady.
"Jasność tysiąca słońc, rozbłysłych na niebie, oddaje moc Jego potęgi. Teraz stałem się Śmiercią, niszczycielem światów"
Bhagawadgita/ J. Robert Oppenheimer
Bhagawadgita/ J. Robert Oppenheimer
Mi też się ten pomysł podoba, ale u mnie też cięzko z czasem Jak już będzie coś wiadomo to spróbuję się dostosować.
la la la alko-ninja!
No oczywiście termin ustalamy wszyscy wspólnie.
- Olynka Badi
- Katowski No. 666
dobre dobre !
"Ten prezydent o nazwisku Komorowski pewnie rozzłościłby się, gdyby się dowiedział, że jest taki obywatel najniższej kategorii, który pisze, szanując zasady ortografii."
Jeśli dałbym radę się wyrwać to też byłbym chętny.
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
Chętnie bym dołączył, jeśli będę mógł wtedy przyjechać do Rawy.
Będę musiał tylko przestać grać w drugą część a nauczyć się grać w trzecią
Będę musiał tylko przestać grać w drugą część a nauczyć się grać w trzecią
Kto gra w RPG, żyje podwójnie
- Ślimak
- Conan™ Seria Limitowana
- Kontakt:
Bez zapuszczania żurawia?! How come?
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.
- kryka
- Hamierykański tomahawek
Pisze sie na takie cuda
Cry "Havoc!" and let slip the dogs of war.
Do 15 maja piszę się i ja (oby jakoś po 18:30)...a po 15 wiadomo... Welcome to Tristram.
Podpisy są fajne, więc mam i ja.