Mecz Toporowy
Re: Mecz Toporowy
Mati też jest zainteresowany.
Mecz stare Topory vs.młode Topory nie będzie zbyt jednostronny,także proponuję ustalić inny podział.
Mecz stare Topory vs.młode Topory nie będzie zbyt jednostronny,także proponuję ustalić inny podział.
O o!
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
To już nie będzie takie jednostronne bo od Nas odpada najlepszy bramkarz świata czyli Gary:)
Zagrajmy starzy na młodzi to już tradycja:)
Zagrajmy starzy na młodzi to już tradycja:)
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Ja też byłbym za meczem staruchów na młodych bo tak zawsze graliśmy i jaki by nie był wynik to i tak zawsze będzie beka. Poza tym zobacz Mardock, że Kraszan się zgłosił, czyli będziemy mieli szanse.
"Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Ślimak
- Conan™ Seria Limitowana
- Kontakt:
Jak to Gary odpada? Okres rekonwalescencji już mu się kurwa skończył.
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.
Proponowany termin to wtorek, 27 grudnia.
To piszę ja, Mardok.
To piszę ja, Mardok.
- Ślimak
- Conan™ Seria Limitowana
- Kontakt:
Gdzie i o której...
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.
Termin bardzo dobry. Myślę Maćku, że będzie to Hala Millenium, godzinę bym proponował taką wieczorną - 18:00, 19:00. Pytanie tylko, czy ktoś może wcześniej zamówić sektor, ewentualnie dwa??? Najlepiej już w tym tygodniu, żebyśmy wiedzieli na czym stoimy.
Podpisy są fajne, więc mam i ja.
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
A już myślałem ,że Paula z nami graPaula pisze:Proponowany termin to wtorek, 27 grudnia.
To piszę ja, Mardok.
Mógłbym zarezerwować hale ,ale mam za daleko ,a tak serio to załatwię tylko pytanie czy jeden czy dwa sektory?
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Ja bym wynajął jeden.
"Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."