Niniejszym pragne poinformowac, iz w tym roku Gobliniada odbedzie sie w dniach 1-3 lipca (piatek - niedziela) na dzialce u naszego tajnego wspolpracownika czyli TW Janka w Jadwisinie nad Zegrzem, tam gdzie rok temu. Serdecznie zapraszamy!!!
Dokladne informacje o spodziewanych atrakcjach podam pozniej, jak bedziemy pewni ich
Gobliniada 2011
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Re: Gobliniada 2011
Ech weekend w którym mam co najmniej dwa egzaminy. Mam nadzieję ,że obydwa w sobotę mi zrobią i chociaż wtedy będę mógł poszaleć.
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
-
- Cuś na kształt tasaka
- Kontakt:
Wszystko postanowione, nie wszystko postawione.
Topory drogie! Siekierki kochane! Oto narysowałem Wam małą laurkę, której niektóre literki układają się w podprogowy przekaz, zwłaszcza te o gobliturze. Przeczytajcie i przybywajcie!
Topory drogie! Siekierki kochane! Oto narysowałem Wam małą laurkę, której niektóre literki układają się w podprogowy przekaz, zwłaszcza te o gobliturze. Przeczytajcie i przybywajcie!
- Załączniki
-
- gobliniada3.pdf
- (394.28 KiB) Pobrany 315 razy
Wódki nie pijam, ja nią duszę dezynfekuję!
-
- Hamierykański tomahawek
Gdyby ktoś się namyślił i chciał przyjechać to kilka ważnych informacji
CZAS - 01-03 LIPIEC 2011
MIEJSCE - JADWISIN ulica Jabłoniowa 14 ( DZIAŁKA TW )
autobusy kursujące po trasie 61 z Warszawy Zachodniej do Pułtuska bądz Serocka
Zacząć wysiadać (tzn ruszyć 4 litery, ubrać plecak i ruszyć prosić kierowce żeby troche wyhamował) należy po minięciu przystanku "Borowa Góra". Następny przystanek to właśnie "Jadwisin"
jeśli uda się tam dojechać to trzeba jeszcze trochę przejść :
http://imageshack.us/photo/my-images/215/jadwisin.jpg/
PROGRAM - JEST
terenówka w wykonaniu TW i Boina; ( w sobotę, raczej wieczorem..)
konkurs militarny w wykonaniu (chronologicznie) Zawiszy i Marinesa.( w niedzielę)
konkurs jakiś tajemniczy robi Mada (w sobotę o 15! )
Kostka Fortuny - Sanszajn z asystą Wiedźmy (sobota)
Wiedźmie Kalambury poprowadzi Wiedźma ( piątek wieczór - a może i sobota.. zależy jak będzie z dojazdem w piątek i frekwencją ) Nagrodą dla Zwycięzcy będzie - Wiedźmin 2 Zabójcy Królów
poza powyższym planujemy niegasnące cało(3)dobowe ognisko, degustację Goblitury, przekąski z Elfa, jak się da to jakieś planszówki
CZAS - 01-03 LIPIEC 2011
MIEJSCE - JADWISIN ulica Jabłoniowa 14 ( DZIAŁKA TW )
autobusy kursujące po trasie 61 z Warszawy Zachodniej do Pułtuska bądz Serocka
Zacząć wysiadać (tzn ruszyć 4 litery, ubrać plecak i ruszyć prosić kierowce żeby troche wyhamował) należy po minięciu przystanku "Borowa Góra". Następny przystanek to właśnie "Jadwisin"
jeśli uda się tam dojechać to trzeba jeszcze trochę przejść :
http://imageshack.us/photo/my-images/215/jadwisin.jpg/
PROGRAM - JEST
terenówka w wykonaniu TW i Boina; ( w sobotę, raczej wieczorem..)
konkurs militarny w wykonaniu (chronologicznie) Zawiszy i Marinesa.( w niedzielę)
konkurs jakiś tajemniczy robi Mada (w sobotę o 15! )
Kostka Fortuny - Sanszajn z asystą Wiedźmy (sobota)
Wiedźmie Kalambury poprowadzi Wiedźma ( piątek wieczór - a może i sobota.. zależy jak będzie z dojazdem w piątek i frekwencją ) Nagrodą dla Zwycięzcy będzie - Wiedźmin 2 Zabójcy Królów
poza powyższym planujemy niegasnące cało(3)dobowe ognisko, degustację Goblitury, przekąski z Elfa, jak się da to jakieś planszówki