Zagłosujcie na mój zespół w konkusie!
- daf
- Conan™ Seria Limitowana
Re: Zagłosujcie na mój zespół w konkusie!
Już ostatnie dni głosowania na stronie mazuryhiphopfestiwal.pl
Klikajcie i głosujcie!
Klikajcie i głosujcie!
- Prince of Darkness
- Zemsta neandertala
Daf życzę Ci powodzenia i choć kompletnie nie rusza mnie taka muzyka oddałem na Ciebie głos. Sztuk jeden
Mam jednak istotną uwagę:
Paplanie o sposobach na wielokrotne głosowanie, instruktaż ustawienia przeglądarki itd na publicznym i ogólnodostępnym forum to gruba przesada. Pomijając etyczną stronę zagadnienia - istnieją takie rzeczy jak Prywatna Wiadomość, GG, część forum dostępna dla wybranych użytkowników, pogadanka z kumplem przy browarze...
Nie odbija się to tylko na Tobie. Ktoś, kto trafi na Topory.org i przeczyta o zajęciu przez Toporiadę pierwszego miejsca w plebiscycie na konwent a później zajrzy do tego wątku (niezależnie czy w/w metody można użyć do głosowania dotyczącego konwentów, czy też nie) może czuć się zniesmaczony.
Mam jednak istotną uwagę:
Paplanie o sposobach na wielokrotne głosowanie, instruktaż ustawienia przeglądarki itd na publicznym i ogólnodostępnym forum to gruba przesada. Pomijając etyczną stronę zagadnienia - istnieją takie rzeczy jak Prywatna Wiadomość, GG, część forum dostępna dla wybranych użytkowników, pogadanka z kumplem przy browarze...
Nie odbija się to tylko na Tobie. Ktoś, kto trafi na Topory.org i przeczyta o zajęciu przez Toporiadę pierwszego miejsca w plebiscycie na konwent a później zajrzy do tego wątku (niezależnie czy w/w metody można użyć do głosowania dotyczącego konwentów, czy też nie) może czuć się zniesmaczony.
"Burn me a fire in the reptile house
In the colour and the carnage fall me down
My face in the fire in the reptile house"
Czuje się zniesmaczony
"Ludzie nigdy z takim przekonaniem i z taką radością nie angażują się w czynienie zła jak wówczas, gdy czynią to z pobudek religijnych".
-Blaise Pascal
-Blaise Pascal
- daf
Prędzej ludzie to wyczają przez takie posty jak Twoje. Moim zdaniem przesadzasz.
W głosowaniu na Toporiadę nikt nie robił takich akcji, bo po prostu Toporiada jest najlepszym konwentem i już, nie było potrzeby.
A tu, no cóż ,life is brutal. Na otarcie łez dodam tylko że podane sposoby dużo nie dają bo organizatorzy to przewidzieli.
Ale dzięki za głos
W głosowaniu na Toporiadę nikt nie robił takich akcji, bo po prostu Toporiada jest najlepszym konwentem i już, nie było potrzeby.
A tu, no cóż ,life is brutal. Na otarcie łez dodam tylko że podane sposoby dużo nie dają bo organizatorzy to przewidzieli.
Ale dzięki za głos
Akurat, trochę niesmaków z tym było. Choćby taki, że głosów na topo było więcej niż uczestników na tejże edycji która tam drugie miejsce zajęła .daf pisze: W głosowaniu na Toporiadę nikt nie robił takich akcji, bo po prostu Toporiada jest najlepszym konwentem i już, nie było potrzeby.
A kysz, bo wodą święconą...
Nie, nie do buzi.
Nie, nie do buzi.
Wasze płyty? Sru, kurwa, klozet.
To pewnie dla tego IK nie zgodził się na publikację pełnych wyników liczbowych, mimo wielu próśb o to (również, że strony organizatorów Toporiady):
Żeby ocalić nas przed kompromitacją
Żeby ocalić nas przed kompromitacją
Już dawno miałem o tym z kimś dyskusje od was, nie ma co dalej tego ciągnąć . Ogólnie, taka forma głosowań jest kiepska i tyle. M.in. dlatego wyróżnienie konwentu roku umarło
- Prince of Darkness
- Zemsta neandertala
Już nawet Twoje "wyczają" świadczy, że sprawa jest wstydliwa ew. do ukrycia, a takie rzeczy nie powinny mieć miejsca na poważnym forum dostępnym dla szerokiej publiczności.daf pisze:Prędzej ludzie to wyczają przez takie posty jak Twoje.
Skupianie się na "dodawaniu na otarcie łez" zamiast nad zastanowieniem się nad etycznością własnych działań i ich wpływem na obraz forum wydaje mi się dziwne.
Proponuje też poprosić kolegę o usunięcie z Youtube filmów które najlepszej renomy nazwie "Topory" nie przynoszą. Wiem, wiem... zrzędzenie starego, ale nazwa ta jak i forum związane są także z moją osobą
Zboczyłem z najważniejszego tematu. Życzę powodzenia na festiwalu.
"Burn me a fire in the reptile house
- daf
Moim zdaniem trochę przesadzasz z tym wizerunkiem forum, bo ludzie z zewnątrz aż tak bardzo się nie zagłębiają w każdy temat i każdy post. A i te o których rozmawiamy były bardziej małym figlem niż przewinieniem które należy rozpatrywać.
Jeśli coś uraziło Twoją estetykę to na prawdę przykro mi z tego powodu.
Nie bardzo rozumiem co chciałeś powiedzieć abym ja(?) kogoś prosił o usuwanie filmików z YouTube, czy bardziej to miało być kierowane do ogółu? Jeśli chodzi o dyskusję na temat filmu z Jankiem to znajduje się osobny temat, w osobnym dziale forum i tam proszę kierować wszystkie sugestie.
Jeśli coś uraziło Twoją estetykę to na prawdę przykro mi z tego powodu.
Nie bardzo rozumiem co chciałeś powiedzieć abym ja(?) kogoś prosił o usuwanie filmików z YouTube, czy bardziej to miało być kierowane do ogółu? Jeśli chodzi o dyskusję na temat filmu z Jankiem to znajduje się osobny temat, w osobnym dziale forum i tam proszę kierować wszystkie sugestie.