Wszystkich obecnych na FB Toporów (o ile nie szukają akurat swojego wewnętrznego JA z dala od cywilizacji ) zapraszam do nowoutworzonej grupy TOPORY! Nie może nas tam zabraknąć .
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
CHYBA. Powtarzam, chyba się pomyliłeś Ryjku bo o ile mnie oko nie myliło jak zerknąłem na FB to wg. Ciebie Toporiada odbywa się od 12 czerwca do 14 sierpnia. Wszyscy byśmy tego chcieli ale to raczej nie jest prawda.
Mogę się mylić bo sam FB nie posiadam i tak tylko zerknąłem przypadkiem jak ktoś tam szperał w owym portalu.
"Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
Urban Ninja pisze:CMogę się mylić bo sam FB nie posiadam i tak tylko zerknąłem przypadkiem jak ktoś tam szperał w owym portalu.
Spełnij swoje marzenie, załóż konto .
Od czerwca trwać będą przygotowania! Wy byście na gotowe chcieli przyjechać .
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
Fejs Bók to zło. Jakieś tam gry są dziwne co to uzależniają Panie!
Wszystko rozumiem, że Aćka robi na roli a Badi kupuje dziewiąte akwarium ale jak zobaczyłem Lemka karmiącego rybki...przepraszam bardzo ale ja tu chyba czegoś nie rozumiem.
"Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
Rijel pisze:(o ile nie szukają akurat swojego wewnętrznego JA z dala od cywilizacji )
najlepiej.
Urban Ninja pisze:
Wszystko rozumiem, że Aćka robi na roli a Badi kupuje dziewiąte akwarium ale jak zobaczyłem Lemka karmiącego rybki...przepraszam bardzo ale ja tu chyba czegoś nie rozumiem.
Ja się temu nie dałem! Ale namawiają mnie, żebym przygarnął kota... A ja nie chce, bo jeszcze premierem zostanę.
Dotychczasowa grupa żyje i ma się świetnie (162 członków!), jednak ostatnio dużo większe możliwości na FB ma inna forma działania, a konkretnie strona. Razem z Hunterem i HotShotem zapraszamy do lubienia jej !