Wigilia Toporowa
- Olynka Badi
- Katowski No. 666
Re: Wigilia Toporowa
Kupienie prezentu do bunkra jest świetnym pomysłem. Rozmawialiśmy z Jankosiem trochę o pomyśle zrobienia Wigilii w bunkrze, ale nie wiem, czy potrafimy być na tyle odpowiedzialnym towarzystwem, żeby się tam bawić.
"Ten prezydent o nazwisku Komorowski pewnie rozzłościłby się, gdyby się dowiedział, że jest taki obywatel najniższej kategorii, który pisze, szanując zasady ortografii."
- Przemas
- Polucja drwala
Olynka Badi pisze: ale nie wiem, czy potrafimy być na tyle odpowiedzialnym towarzystwem, żeby się tam bawić.
Powtórka z Przepiórki ? Sory za sarkazm ale musiałem
Niemiec Moskal Nie Osiędzie,
Gdy Jąwszy Pałasza,
Hasłem Wszystkich Zgoda Będzie
I Ojczyzna Nasza.
Gdy Jąwszy Pałasza,
I Ojczyzna Nasza.
Od tamtej pory nastąpiły drobne przetasowania w składzie Toporów, po których podobne incydenty już się nie przytrafiły .Przemas pisze:Powtórka z Przepiórki ? Sory za sarkazm ale musiałem
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Znowu brakuje mi opcji Lubi to!Rijel pisze:Od tamtej pory nastąpiły drobne przetasowania w składzie Toporów, po których podobne incydenty już się nie przytrafiły .Przemas pisze:Powtórka z Przepiórki ? Sory za sarkazm ale musiałem
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Fejsbuk ryje beret, niedługo ludzie będą się komunikować wyłącznie za pomocą "lubię to"
Wasze płyty? Sru, kurwa, klozet.
Admini walczą z forum i widzę, że pojawiło się kilka nowych opcji w tym właśnie "lubienie postów". I choć to jeszcze nie działa, domyślam się, że będziemy sobie mogli stawiać plusiki .
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
A jak z terminem? Ja oczywiście jak będę mogła to wpadnę. Chociaż wigilia toporowa w wynajętym lokalu...jakoś mnie nie przekonuje. Ale rozumiem, że tak musi być Wigilia toporowa bez alkoholu - cóż, chyba się znamy. Niemożliwe. Głosuję w związku z tym na opcję z lokalem, bo ostatniej możliwości oczywiście nie biorę pod uwagę nawet
Ryjku w nagrodę Twój post jest pierwszy lubianym postem na tym forum! :]
Oczywiście już każdy może lubić posty jakie chce, ikonka do tego jest obok ikonki do cytowania.
Żeby nie offtopować dodam, że też głosuję na opcje z wynajmem lokalu.
Dodatkowo byłbym bardzo wdzięczny jaki termin był ustalony i podany do publicznej wiadomości jak najszybciej. Nie musi to oczywiście być dziś czy jutro ani za tydzień, ale powiedzmy z 2 tygodniowym wyprzedzeniem. Wtedy będę miał 10x większe szanse przyjechać :]
Oczywiście już każdy może lubić posty jakie chce, ikonka do tego jest obok ikonki do cytowania.
Żeby nie offtopować dodam, że też głosuję na opcje z wynajmem lokalu.
Dodatkowo byłbym bardzo wdzięczny jaki termin był ustalony i podany do publicznej wiadomości jak najszybciej. Nie musi to oczywiście być dziś czy jutro ani za tydzień, ale powiedzmy z 2 tygodniowym wyprzedzeniem. Wtedy będę miał 10x większe szanse przyjechać :]
- Przemas
- Polucja drwala
Ryjku chyba jednak nie zmieniło się nic, no chyba że mówisz o kulturze picia, co jak widziałem na toporiadzie to raczej (niestety) wielu brakujeRuda pisze:Wigilia toporowa bez alkoholu - cóż, chyba się znamy. Niemożliwe.
Niemiec Moskal Nie Osiędzie,
Gdy Jąwszy Pałasza,
I Ojczyzna Nasza.
Gdy Jąwszy Pałasza,
I Ojczyzna Nasza.
Chyba się Przemku nie zrozumieliśmy .