Wiedźma(Gobliny) pisze:Mam nadzieję, że więcej osób się zgłosi, wiemy, że to jeszcze sesja dla niektórych, z drugiej strony to już po maturach, a w lipcu jest Avangarda, dlatego padło na czerwiec..
Zapraszamy serdecznie
Shila pewnie, ze też jesteś zaproszona )
Rijel, zawsze komuś jakiś termin nie bedzie pasował.. ale masz tyle czasu, że możesz sobie ZAPLANOWAC tak naukę , żeby chociaż w sobotę zajrzeć do Przechyłów.. lub jak wolisz przyjść na ognisko w piątek..
Liczę również na Dziki Bez , który był ozdobą I Gobliniady
Jeśli praca wożnicy mnie nie strzyma i ja samojeden zawitam w grono zacne zaś ze sioła Ravią zwanego onegdaj i dyliżans swój zamorski podstawię coby stolicę odwiedzić
Yagarn pisze:Warszawa jak na razie dobrze się spisała w melanżowaniu, myślę, że zgarnę Lewego i zaatakujemy ponownie
(przy okazji oddam te flaszki co to je obiecałem...)
Nie obiecuj, bo my wiemy jaka z Ciebie pussy. To po pierwsze. A po drugie nie wiem komu jeszcze obiecałeś flaszki, ale mnie wisisz kilka sztuk, więc chyba będziesz musiał cały bagażnik załadować.
Trzeba bedzie coś w temacie pisać co parę dni cobyście za przykładem Jankosia, nie zapomnieli terminu )
Gobliniada nadal planowana na 11-13 czerwca, plany poczynione, konkursy ustalone, pracujemy nad nimi..
szczegółowy plan wkrótce..
Wiedźma(Gobliny) pisze:a jeszcze do Rijela, jak Cie nie bedzie to jak obronisz się w konkursie Tolkienowskim?? - a taki bedzie
Nie obronię. Trzeba dać szansę młodszym .
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.