Rozbił się prezydencki samolot
Rozbił się prezydencki samolot
Największa katastrofa w historii Polski? Chyba tak...
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
Re: Rozbił się prezydencki samolot
Tak Ryjku, oglądamy wiadomości To wielka tragedia, jak na to nie spojrzeć.
Jędrzej "Cadogan" Maciejczyk - Toporowy Przyjaciel
http://wyborcza.pl/1,75478,7752578,Peln ... olotu.html
trudno dać jakikolwiek komentarz tej tragedii.
trudno dać jakikolwiek komentarz tej tragedii.
- ^sadam
- Katowski No. 666
- Kontakt:
Lista pasażerów w surowej, oryginalnej formie:
http://slimak.onet.pl/_m/TVN/tvn/skan1.jpg
Od dłuższego komentarza powstrzymam się póki co, bo jeszcze zostanę ukamienowany. Tragedia dla nas jako państwa, dla rodzin pasażerów - owszem, ale widzę, że ludzie okazują się jeszcze większymi hipokrytami niż po śmierci Jacksona...
http://slimak.onet.pl/_m/TVN/tvn/skan1.jpg
Od dłuższego komentarza powstrzymam się póki co, bo jeszcze zostanę ukamienowany. Tragedia dla nas jako państwa, dla rodzin pasażerów - owszem, ale widzę, że ludzie okazują się jeszcze większymi hipokrytami niż po śmierci Jacksona...
- cybul
- Zemsta neandertala
- Kontakt:
zginęło wiele znaczących osób...
myśle, że teraz bedzie nieco inaczej w rządzie..(może raczej mam nadzieje))
Oby
myśle, że teraz bedzie nieco inaczej w rządzie..(może raczej mam nadzieje))
Oby
Napis w szkolnej toalecie:
Olej system - sraj przez okno.
Olej system - sraj przez okno.
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Poprosiłem HotShota żeby nasze forum i strona na czas żałoby narodowej zmieniły grafikę na bardziej adekwatną.
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Powiem tak nieważne kto był jakim politykiem i jakie nosił nazwisko te 96 osób było POLAKAMI i wierzcie mi jeżdziłem dziś po Warszawie od rana było cicho pusto tak dziwnie i widziałem ludzi oddających hołd zatrzymałem się o 12 tej na środku kursu i trasy nikt nie protestował większość w autokarze płakała i milczeli widziałem Case lądującą z trumną MOJEGO prezydenta POLAKA zatrzymałem się pasażerowie milczeli i płakali znowu U nas w Rawie nie widać tego co się stało ja jestem po prostu przybity to straszny dzień dziś zdałem sobie z tego sprawę Czarna wstążka powiewać będzie na antenie mojego auta dla POLAKÓW którzy zginęli
spalem ostanio troche i w robocie bylem..cos sie stalo? kaczorowi sie cos stalo?
a ja klade lahe nato czy zygasz na widok moich błeduw ortograficznych... jesli umiesz je wylapac znaczy ze umiesz odczytac sens tego co napisalem bo gówno i guwno zawsze śmierdzi tak samo
"I wtem wielki ptak metalowy upadnie, a na nim znajdować się będą osoby ważne w kraju niezwyciężonego, a na kraj ogarnięty chaosem i żałobą, wrogi najeźdźca ze wschodu uderzy" "Metalowe ptaki rozdzielą na zawsze dwóch braci" - Nostradamus
la la la alko-ninja!
Wielka tragedia. Zginęło wiele ważnych dla kraju osób i to jest dla mnie straszne. Zginęło dziewięćdziesięciu sześciu Polaków, a to że piastowali oni takie a nie inne urzędy potęguje tą tragedie. Nie będę się ubierał na czarno ale żal, ból i żałoba już dawno "goszczą" w moim sercu.
Acia...proszę...Aćka pisze:"I wtem wielki ptak metalowy upadnie, a na nim znajdować się będą osoby ważne w kraju niezwyciężonego, a na kraj ogarnięty chaosem i żałobą, wrogi najeźdźca ze wschodu uderzy" "Metalowe ptaki rozdzielą na zawsze dwóch braci" - Nostradamus
Patryku. Mam nadzieję, że nie pisałeś tego na bekę. Tak przy okazji, widząc ten temat wystarczyło wpisać odpowiednie słowa w google.pl i dowiedziałbyś się wystarczająco dużo...Skner pisze:spalem ostanio troche i w robocie bylem..cos sie stalo? kaczorowi sie cos stalo?
"Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."