ŁZY ISHY - Elficki LARP
Re: ŁZY ISHY - Elficki LARP
A do jakiej frakcji może przyłączyć się krasnolud?
"Et In Arcadia Ego"
Do zobaczenia tam...
Do zobaczenia tam...
-
- Hamierykański tomahawek
Wstępnie tez bym sie pisała, tylko obawiam się, ze za dużo na raz rzeczy może się dziać no ale może jakoś damy radę
- Tomasz Smok Wolski
- Polucja drwala
Może się znajdzie miejsce dla Smoka jak mu nic nie wejdzie w kolizje z programem
Czołem biję będąc w tak zacnym gronie RPG-owym.
Jeno trza mi uważać na ostrza coby się nie pozacinać.
Oj pohulamy My pohulamy, na Dzikich Polach i w krwi pohańca zamoczym Topory
Pewnie ten LARP będzie w sobotę więc ja odpadam niestety (z innych tez nad czym szczerze ubolewam) ale gdyby był jednak w piątek... to miło by bylo jakby i dla mnie coś się znalazło
ale takie mhroczne bikini
no niby ładne ale w moim wypadku wyeliminowało by możliwość biegania :p i gwałtownych skłonów
mruu^^
(Ale spamuję) Weź mnie! Najfajniej by było do Mrocznych Elfów. No chyba, że mój kolor włosów (blond) dyskwalifikuje mnie z tej zacnej frakcji. Ale tylko jeśli to nie jest tylko dla członków obozu
- Tomasz Smok Wolski
- Polucja drwala
Trzeba zaznaczyć organizatorom by te nasze Larpy nie kolidowały ze sobą bo inaczej lipa zwłaszcza że chciałbym w końcu zaelfić jako Oberon w tym Cieniu a Ty Torstenio masz u nas rolę w Goblińskim Larpie
Czołem biję będąc w tak zacnym gronie RPG-owym.
Ja mam nadzieję, że oni sami o tym wiedzą i nie spsują nam zabawy.
A i przy okazji - update listy. Smok faktycznie zostanie Oberonem, a dla Zawiszy specjalnie postanowiłem stworzyć krasnoludzką rolę.
Frakcje już pomału wyglądają ładnie, ale Leśne Elfy (generalnie wokół których obraca się fabuła) potrzebują wsparcia. Nie każcie się namawiać.
A i przy okazji - update listy. Smok faktycznie zostanie Oberonem, a dla Zawiszy specjalnie postanowiłem stworzyć krasnoludzką rolę.
Frakcje już pomału wyglądają ładnie, ale Leśne Elfy (generalnie wokół których obraca się fabuła) potrzebują wsparcia. Nie każcie się namawiać.