Zdjęcia
Re: Zdjęcia
To ja zgłaszam się na sesję zdjęciową
Mam nadzieję,że uda się wyczarować sprzyjającą pogodę... o ile Gobliny nie zdążą zgasić słońca ;P
Mam nadzieję,że uda się wyczarować sprzyjającą pogodę... o ile Gobliny nie zdążą zgasić słońca ;P
- Olynka Badi
- Katowski No. 666
Melduję swoją chęć udziału w prelekcji, sesji i wspólnym fotografowaniu!
"Ten prezydent o nazwisku Komorowski pewnie rozzłościłby się, gdyby się dowiedział, że jest taki obywatel najniższej kategorii, który pisze, szanując zasady ortografii."
My gasimy tylko światło. Słońce, jak wiadomo, jest naszym Wodzem i będzie z nami cały czas Na wszelki wypadek nasi szamani i Wiedźma już od miesiąca zanoszą stosowne modły i splatają zaklęcia - więc jako współorganizatorzy Toporiady pogodę gwarantujemySelena pisze:To ja zgłaszam się na sesję zdjęciową
A na taką prelekcję też się chętnie przejdę
Wszyscy mamy źle w głowach...
Uff... to dobrzeGrzybek pisze:My gasimy tylko światło. Słońce, jak wiadomo, jest naszym Wodzem i będzie z nami cały czas Na wszelki wypadek nasi szamani i Wiedźma już od miesiąca zanoszą stosowne modły i splatają zaklęcia - więc jako współorganizatorzy Toporiady pogodę gwarantujemySelena pisze:To ja zgłaszam się na sesję zdjęciową
To bardzo dobrze
Ja mam tylko nadzieję że prelekcja będzie w piątek bo od soboty mnie już nie będzie a na sesyjkę nieśmiało też bym się chętnie zgłosiła
Ja mam pytanie czy można się zgłosić na sesję zdjęciową jako model. Mogę być modelem u wszystkich wspaniałych pań (fotografek czy fotografów).
Nikt nie jest doskonały.
- Ślimak
- Conan™ Seria Limitowana
- Kontakt:
Powyższy post został właśnie zraportowany do pani Uli.
Ostatnio zmieniony 04 lip 2012, 17:36 przez Ślimak, łącznie zmieniany 1 raz.
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.
Przyznam się, jestem niepomiernie zaskoczony tak szerokim odzewem.
Teraz, obawiam się już dwóch rzeczy - żeby deszcz nie przeszkodził i żeby wystarczyło czasu na wszystkich chętnych. O ile nie mam zamiaru nikogo odesłać z kwitkiem, to może się okazać, że przez właśnie ilość chętnych i ograniczoną ilość czasu sesje będą faktycznie mini.
Chyba, że pozostali fotomajstrzy pomogą?
Teraz, obawiam się już dwóch rzeczy - żeby deszcz nie przeszkodził i żeby wystarczyło czasu na wszystkich chętnych. O ile nie mam zamiaru nikogo odesłać z kwitkiem, to może się okazać, że przez właśnie ilość chętnych i ograniczoną ilość czasu sesje będą faktycznie mini.
Chyba, że pozostali fotomajstrzy pomogą?