Myślę, że byłbyś zaskoczony jakiej muzyki poza hip hopem potrafi słuchać zarówno Daf jak i wielu innych członków stowarzyszenia . Koncert z Kaczmarskim i szantami na początku i djem później (bez przegięć w żadną ze stron, od Pif Paf do Iron Maiden ), to moim zdaniem najlepszy kompromis.Boin pisze:Rzeczywiscie DJ fajny tylko nie mam pojecia jak polaczyc muzyke taka ktorej ja slucham z tym co slucha załóżmy daf...
Impreza po oficjalnym zamknęciu Toporiady
Re: Impreza po oficjalnym zamknęciu Toporiady
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
Chcemy żeby opcja numer 3 wyglądała mniej więcej tak.
Na początku koncert szant, Kaczmarskiego, poezji śpiewanej ło ewa, a po koncercie podpinamy sprzęt i robimy imprezę jak u Jankosia na urodzinach w okrąglaku. Wszyscy się dobrze bawią, wszyscy tańczą i wszyscy są ZADOWOLENI!!!
Na początku koncert szant, Kaczmarskiego, poezji śpiewanej ło ewa, a po koncercie podpinamy sprzęt i robimy imprezę jak u Jankosia na urodzinach w okrąglaku. Wszyscy się dobrze bawią, wszyscy tańczą i wszyscy są ZADOWOLENI!!!
"Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
Oby wam się to udałoTęcza pisze:i wszyscy są ZADOWOLENI!!!
la la la alko-ninja!
Mydlą nam oczy "krótkim koncertem"
Wasze płyty? Sru, kurwa, klozet.
- daf
- Conan™ Seria Limitowana
Widzisz Boinie, tak jak Ryjek napisał, słuchamy bardzo różnych gatunków muzyki i playlista, którą stworzyliśmy już dawno temu, uwzględnia kawałki które mam nadzieję przypasują wszystkim.
Koncerty koncertami, ale najlepszy bauns i tak był zawsze w Orczym Obozie dlatego zagłosowałem na opcję 2
Koncerty koncertami, ale najlepszy bauns i tak był zawsze w Orczym Obozie dlatego zagłosowałem na opcję 2
- Ślimak
- Kontakt:
2 - taniej i mniej pracy i stresu dla mnie.
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.
- Ślimak
- Kontakt:
Ktoś musi przejąć schedę po Kraszanie.
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.
Skoro można zadowolić wszystkich, to czemu nie...opcja 3 oczywiście.
Ostatnio zmieniony 21 maja 2012, 09:29 przez Sekret, łącznie zmieniany 1 raz.
Podpisy są fajne, więc mam i ja.
Opcja 2,coś świeżego!
I ja rownież optuje za umiejscowieniem tego w Orczym obozie
I ja rownież optuje za umiejscowieniem tego w Orczym obozie
O o!