Dobre, dobre. Jeszcze nie grałam w tego larpa a już mi się podoba. Biorę aparatTomasz Smok Wolski pisze:Thorstenia tak dużo gada o bikini bo sama w nim będzie grała jak przystało na Elfią "damę do towarzystwa"
ŁZY ISHY - Elficki LARP
Re: ŁZY ISHY - Elficki LARP
a wy sie dziwicie że to "Mroczne się mnożą ponad wszelką miarę i rozsądek". Nie dziwne, że odszczepieńcy od naszej wspaniałej rasy są obiektem kpin, że jakoby sprawy damsko męskie ich nie interesowały:PElwira pisze:... te wychudzone elfki leśne w czerwonym kostiumie, biegnące po plaży a później ujęcie na ich wymizerniałe piersi...
- Tomasz Smok Wolski
- Polucja drwala
TW Janek pisze:a wy sie dziwicie że to "Mroczne się mnożą ponad wszelką miarę i rozsądek". Nie dziwne, że odszczepieńcy od naszej wspaniałej rasy są obiektem kpin, że jakoby sprawy damsko męskie ich nie interesowały:PElwira pisze:... te wychudzone elfki leśne w czerwonym kostiumie, biegnące po plaży a później ujęcie na ich wymizerniałe piersi...
A interesują ???
Czołem biję będąc w tak zacnym gronie RPG-owym.
Jeno trza mi uważać na ostrza coby się nie pozacinać.
Oj pohulamy My pohulamy, na Dzikich Polach i w krwi pohańca zamoczym Topory
Jeno trza mi uważać na ostrza coby się nie pozacinać.
Oj pohulamy My pohulamy, na Dzikich Polach i w krwi pohańca zamoczym Topory
Thorstenie prawdopodobnie będę musiał zrezygnować z Twojego larpa, gdyż mamy dwa punkty obozowe podczas które kolidują z Twoją grą. Wielkie szkoda, a zapowiadało się tak fajnie
Tego świata, jednego i tego samego świata wszechrzeczy, nie stworzył ni żaden z bogów, ani żaden z ludzi, lecz był on, jest i będzie wiecznie żyjącym ogniem zapalającym się według miary i według miary gasnącym.
Riff spokojnie do pierwszego punktu potrzebna nam jedna osoba (a przypominam jest nas więcej niż ostatnio) a do drugiego spokojnie larpa zdążymy skończyć.
Czy dziurka Taty śmierdzi?
No nie da rady tego inaczej zrobić, choć bardzo ubolewam nad tym faktem.
Kolizja naszych punktów z Łzami jest miażdżąca i choć próbowałam coś pokombinować, to zwyczajnie nie damy rady być w dwóch miejscach na raz.
Idę w ślady Riffa- wycofuję się z Twojego lapra, ale chętnie będę go oglądała zza "płota" i kibicowała Ci gorąco.
Aż się chce buczeć. Buuu-uu-uuuu.
Kolizja naszych punktów z Łzami jest miażdżąca i choć próbowałam coś pokombinować, to zwyczajnie nie damy rady być w dwóch miejscach na raz.
Idę w ślady Riffa- wycofuję się z Twojego lapra, ale chętnie będę go oglądała zza "płota" i kibicowała Ci gorąco.
Aż się chce buczeć. Buuu-uu-uuuu.
Cóż mam powiedzieć.... od 2 dni płacząc rozrywam moją elfią suknię... tak, niestety nie będzie mi potrzebna, przynajmniej nie w tym roku. Thorsten, z wielkim bólem, ale ja również jestem zmuszona zrezygnować z udziału w Twoim LARPie. Powód - jak wyżej.
Życzę Wam wspaniałej zabawy (choć bez banitów będzie pewnie mniej wesoło:P).
A my mam nadzieję, nadrobimy ten ubytek w rozrywce któregoś wieczora.
Życzę Wam wspaniałej zabawy (choć bez banitów będzie pewnie mniej wesoło:P).
A my mam nadzieję, nadrobimy ten ubytek w rozrywce któregoś wieczora.
Mozna jeszcze do wysokich o zelaznej dyspylinie?? Chyba ze role dla golema przewidujecie (w sumie tez zelazny)