Prąd na Toporiadowe sesje
Prąd na Toporiadowe sesje
Uwaga ludki! Pilnie poszukiwane przedłużacze prądu, najlepiej ogrodowe (do kosiarek). Zgłaszać do mnie na priva, bo potrzeba na Topo kilka sztuk.
Oczywiście zwracam się głównie do Toporów ,ale jakby ktoś z uczestników mógł Nas wesprzeć to będziemy wdzięczni.
Oczywiście zwracam się głównie do Toporów ,ale jakby ktoś z uczestników mógł Nas wesprzeć to będziemy wdzięczni.
"Kiedyś obudzicie się ze zdziwieniem, że dymają was z każdej strony na zmiany. Raz dobre, raz lepsze".
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Re: Prąd na Toporiadowe sesje
Ponawiamy prośbę o użyczenie nam przedłużaczy najlepiej ogrodowych im dłuższe tym lepsze.
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Na tę chwilę pewien jestem trzech, no może czterech kabli. Potrzeba jeszcze ze trzy sztuki, żeby nie było biegania i zuorzeczenia. Ludzie z kosiarkami, budowlańcy i prądofile - czekam na rychły odzew! Do Topo zostały raptem dwa dni
"Kiedyś obudzicie się ze zdziwieniem, że dymają was z każdej strony na zmiany. Raz dobre, raz lepsze".
- ^sadam
- Katowski No. 666
- Kontakt:
Ja już nic nie pożyczam, bo potem do mnie nie wraca .
Tak serio, to i tak nie mam .
Tak serio, to i tak nie mam .
Pewnie, bo trzeba prąd nie tylko doprowadzić, ale i rozprowadzić. Jeśli ufasz, że kabel wróci , przywieź i znajdź mnie na akredytacji.Mała pisze:Niby mam, ale 3-metrowego, i to jednego.
Nada się?
Ja nie ufam, po prostu zamorduję, jeśli nie wróci
Znajdź, znajdź, jak łatwo powiedzieć... przecie pierwszy raz tam jadę.
Znajdź, znajdź, jak łatwo powiedzieć... przecie pierwszy raz tam jadę.
Mmmm...
- ^sadam
- Katowski No. 666
- Kontakt:
Spokojnie, wszyscy chętnie Ci pomogą, a zwłaszcza Ci z napisem TOPORY na klacie .
Sąsiad to ten brzydki, z kwiatkiem na łbie ... Czasem wygląd jak głowa kościoła katolickiego, czasem jak farbowana ćma, a przeważnie jak menel... Jak będzie potrzeba, to Ci go wskażę...
A co do prundu, to jeśli uda mi się jakiś swój przedłużać wygrzebać, to spróbuję go przywieźć, ale nie obiecuję...
A co do prundu, to jeśli uda mi się jakiś swój przedłużać wygrzebać, to spróbuję go przywieźć, ale nie obiecuję...
Zabiorę ze sobą 20m przedłużacza i jakiś rozdzielacz. Mam nadzieję, że się przyda.