Składy poszczególnych sekcji
Składy poszczególnych sekcji
Sekcja II
Organizator: Kasia 'Bączek' Jastrzębska
Zadania: promocja konwentu
Skład:
1. Piotr "HotShot" Piech
2. Maciej "Hunter" Piech
3. Aleksandra Włodarczyk
4. Aleksander "Sidian" Boguta
5. Agnieszka "Phishy" Taper
5. Kamil "Gerber" Tęczyński
Organizator: Kasia 'Bączek' Jastrzębska
Zadania: promocja konwentu
Skład:
1. Piotr "HotShot" Piech
2. Maciej "Hunter" Piech
3. Aleksandra Włodarczyk
4. Aleksander "Sidian" Boguta
5. Agnieszka "Phishy" Taper
5. Kamil "Gerber" Tęczyński
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Re: Składy poszczególnych sekcji
Składy pozostałych sekcji ,tych ,które działają na konwencie ustalimy wspólnie na spotkaniu orgów.
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Ja bym chciał być jeszcze w przynajmniej jednej sekcji. A jeśli dobrze widzę, że w tym roku moja stała sekcja nie ma nic do roboty ta Topo, to w dwóch. Ogólnie chciałbym mieć dwa dyżury w czasie Topo.
Hunter wyrabia 300% normy. Ile dla Toporiady wyrobisz Ty?Hunter pisze:Ja bym chciał być jeszcze w przynajmniej jednej sekcji. A jeśli dobrze widzę, że w tym roku moja stała sekcja nie ma nic do roboty ta Topo, to w dwóch. Ogólnie chciałbym mieć dwa dyżury w czasie Topo.
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
- Ślimak
- Conan™ Seria Limitowana
- Kontakt:
Something's phishy going on?
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.
Rozumiem, że zalatana Kasia Cię pominęła? I to żeby kobieta zapomniała o drugiej i wstawiła samego faceta! Już Cię dodaję Phishy (nie Phisky ).
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
Przepraszam Ciebie najmocniej Phishy !! !! Czas tworzenie posta przeze mnie nie sprzyjał koncentracji i pamięci... Mam nadzieję, że nie będziesz się na mnie gniewać... mocno...
Zapamiętał!Rijel pisze:Rozumiem, że zalatana Kasia Cię pominęła? I to żeby kobieta zapomniała o drugiej i wstawiła samego faceta! Już Cię dodaję Phishy (nie Phisky ).
Bączek pisze:Przepraszam Ciebie najmocniej Phishy !! !! Czas tworzenie posta przeze mnie nie sprzyjał koncentracji i pamięci... Mam nadzieję, że nie będziesz się na mnie gniewać... mocno...
No co Ty. Gdzieżby
Liczba graczy. Nie ilość. Na mój ogon! <><