Jak wiesc gminna niesie , jakoz ze ja z kamratem moim illeadenem zesmy radzili nocy czterdziesci doszlismy do wniosku ze obuz trolowy zalozymy . Pomysla jako takiego mamy i wstepny obraz obozu terz, jednak pomysly na wyglad obozu jak i konkursy,sesyje i nne pierdoly przyjmowac bedziem od switu do nocy do nastania wiosny .sor za brak pol,znakow ale pisze z telefonu.
Ten zdecydowanie bardziej pasuje do tego działu - Jankoś
obuz trolowy
obuz trolowy
I LOVE A COMBAT
FOR THE HORDE
TROLL MAGE
FOR THE HORDE
TROLL MAGE
Re: obuz trolowy
Smiem twierdzić iż ludzie na tym forum są pomysłowi ale leniwi... żadnej pomocy z wewnątrz i żadnej pomocy z zewnątrz zostaliśmy sami ...
I LOVE A COMBAT
FOR THE HORDE
TROLL MAGE
FOR THE HORDE
TROLL MAGE
- Ślimak
- Conan™ Seria Limitowana
- Kontakt:
Cóż tak to jest, że zwyczajowo to co dla nowych jest nowe, dla starych jest stare, ludzie zainteresowani obozami nagadali się już na ich temat tyle, że palce ich bolą od tego gadania, ludzie niezainteresowani są... no cóż... niezainteresowani... Toporiada zmienną jest, trzeba zobaczyć czy jakieś obozy za rok w ogóle będą, jeżeli tak to proponuję podjąć temat z kimś świeżym, a nie obozowymi wyjadaczami, bo ci mają już lekki przesyt (przynajmniej znaczna część). A jeżeli oczekujesz jakichś porad lub spostrzeżeń w sprawie obozu to zadawaj konkretne pytania, wtedy łatwiej o odpowiedź.
Dla mnie obóz trolowy to zapewne będzie obóz w klimacie wowa - tegoż klimatu na co dzień mam powyżej dziurki w zadzie, więc na Toporiadzie chciałbym się nieco od niego oderwać, co skutecznie od 3 lat uniemożliwia mi Orczy Obus. Wiem, że w tym roku mieli oni dwa trole jako część swojej przaśnej imprezki, ale nie wiem czy owe trole są aktywne na naszym forum.
Dla mnie obóz trolowy to zapewne będzie obóz w klimacie wowa - tegoż klimatu na co dzień mam powyżej dziurki w zadzie, więc na Toporiadzie chciałbym się nieco od niego oderwać, co skutecznie od 3 lat uniemożliwia mi Orczy Obus. Wiem, że w tym roku mieli oni dwa trole jako część swojej przaśnej imprezki, ale nie wiem czy owe trole są aktywne na naszym forum.
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.
no widzę że odpowiedź pana ślimaka jest wyczerpująca mi chodzi o to żeby ludzie pisali swoje myśli... opinie ... i wogóle na temat wyglądu konkursów i klimatu obozu żeby potem nie byli rozczarowani ...
I LOVE A COMBAT
FOR THE HORDE
TROLL MAGE
FOR THE HORDE
TROLL MAGE
wygląd obozu póki co jest nie dopracowany (ma być główny namiot dowodzenia , pare pomniejszych i jeden duży namiot ze sklepikami ( zbroje , broń , poty!! i inne bzdety )trochę palisady i trupich czaszek i dogasające ognisko )
klimat obozu niekoniecznie WoW-owy jak to ujął slimak ale ogólny bedzie pare konkursów jak dobrze pójdzie i kilka konkurencji , pokazy i sesje . obóz ma się powiększać z każdym rokiem (min. o nowych członków(taką mamy nadzieję ))
klimat obozu niekoniecznie WoW-owy jak to ujął slimak ale ogólny bedzie pare konkursów jak dobrze pójdzie i kilka konkurencji , pokazy i sesje . obóz ma się powiększać z każdym rokiem (min. o nowych członków(taką mamy nadzieję ))
I LOVE A COMBAT
FOR THE HORDE
TROLL MAGE
FOR THE HORDE
TROLL MAGE
Jezeli chodzi o mnie to napisales troszke za malo na temat wygladu obozu. To, ze bedziecie miec jeden duzy namiot, kilka malych, sklepi i czaszki nic mi nuie mowi.GrothuN pisze:chodzi o to żeby ludzie pisali swoje myśli... opinie ... i wogóle na temat wyglądu konkursów i klimatu obozu żeby potem nie byli rozczarowani ...
Jezeli chcesz zeby ludzie pisali swoje opinie musisz napisac cos wiecej. To wszystko za malo na powiedzenie chocby "dobry/zly pomysl". Chodzi o to ze piszesz, ze bedzie to kilka namiotow z trollami co ludziom moze powiedziec jednynie...kilka namiotow z trollami.
Jak chcesz pisz mi na pw to od czasu do czasu cos moge powiedziec na ten temat. Nie wydaje mi sie zeby pisanie na forum o konkurencjach, wygladzie czy czymkolwiek zwiazanym z obozem bylo dobrym pomyslem bo tak naprawde chodzi o to zeby zaskoczyc ludzi. Jak nie zaskoczysz, coz...nie robisz obozu w nastepnym roku. Czekam na pw.
"Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."