Obiady na Topo
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Obiady na Topo
Wśród organizatorów rozgorzała dyskusja czy zlikwidować obiady Toporiadowe czy je pozostawić.
Za likwidacją przemawiają koszta, duże obciążenie organizacyjne i coroczne obsuwy programowe spowodowane obiadami.
Za utrzymaniem obiadów tradycja, wyjątkowość naszego konwentu pod tym względem.
Jeśli utrzymalibyśmy obiady akredytacja wzrosła by do 40zł gdybyśmy je zlikwidowali pozostałoby 35 jak w zeszłym roku.
Proszę o głosy w dyskusji i w ankiecie.
Za likwidacją przemawiają koszta, duże obciążenie organizacyjne i coroczne obsuwy programowe spowodowane obiadami.
Za utrzymaniem obiadów tradycja, wyjątkowość naszego konwentu pod tym względem.
Jeśli utrzymalibyśmy obiady akredytacja wzrosła by do 40zł gdybyśmy je zlikwidowali pozostałoby 35 jak w zeszłym roku.
Proszę o głosy w dyskusji i w ankiecie.
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Re: Obiady na Topo
Myślę, że 5 zł więcej nie zrobi różnicy, a będzie bardzo przyjemnie Deklaruję swoją pomoc w gotowaniu/wydawaniu obiadów. W tym roku NA PEWNO przybędę na Toporiadę, choćby się waliło i paliło
- Olynka Badi
- Katowski No. 666
Dzięki Paula! Ja jestem absolutnie za ozostawieniem obiadów.
"Ten prezydent o nazwisku Komorowski pewnie rozzłościłby się, gdyby się dowiedział, że jest taki obywatel najniższej kategorii, który pisze, szanując zasady ortografii."
Paula dobrze, 5zł nie robi różnicy przy całej kwocie jaką trzeba zabrać na Toporiadę. Zostawmy obiady bo to fajna sprawa jest!
"Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
Ja też jestem za
Za pozostawieniem.
To fajnie patrzeć na miny ludzi jak się im mówi 'No, a potem był wspólny obiad!' A 5 zł w te czy we w te...
To fajnie patrzeć na miny ludzi jak się im mówi 'No, a potem był wspólny obiad!' A 5 zł w te czy we w te...
-
- Zemsta neandertala
Moim zdaniem jeśli potrzebna będzie pomoc przy obiadach to przez krzykaczkę wystarczy krzyknąć i ludzie się zbiegną. Więc nie będzie problemu z przygotowaniem Zawsze przyjemniej jest zjeść wspólny obiadek i zintegrować się, a szczególnie patrzeć na miny tych, którzy pojechali na inny konwent ]:->
- ^sadam
- Katowski No. 666
- Kontakt:
Też za. Ma to między innymi fajną funkcję: integracja . Poza tym, jest miło, smacznie i rodzinnie .
Ja rozumiem, że jest to ankieta przede wszystkim dla osób z zewnątrz. Pozwolą sobie jednak zagłosować za podniesieniem ceny i utrzymaniem obiadów.
Nikt nie jest doskonały.