a jesli byc jeszcze jedna topo, to pokazac ty pokazac?Julia pisze:No jasne, tylko najgorsze to, że chyba się nie doczekam Bo taka jest prawda. JA CHCE JESZCZE RAZ TOPO! ;(
Toporiada 2010 WRAŻENIA
Re: Toporiada 2010 WRAŻENIA
No duuuużo pokazać... Środkowy palec pokazać a nawet dwa a i moja móc Ci nimi pomachać ładnie.
"Życie człowieka ma kolor jego wyobraźni" Więc moje życie wygląda jak sen starego hipisa na dragach...
tak to my sie nie bawic. nie byc druga toporiadaJulia pisze:No duuuużo pokazać... Środkowy palec pokazać a nawet dwa a i moja móc Ci nimi pomachać ładnie.
Mój pierwszy post, więc pasuje się przywitać - jestem Hassan, typ stresujący ludzi aparatem, często mylony z Jegomościem Mochockim.
Dziękuję wszystkim którzy stworzyli tak wspaniały konwent (zarówno organizatorom jak i uczestnikom) - pozwolicie, że nie będę wymieniał z imienia, gdyż lista była by zbyt długa i forum by tego nie udźwignęło
Powiem tylko, że był to nalepszy konwent na jakim byłem, a jeżdżę na nie już od ładnych kilkunastu lat
Niestety musiałem pojechać już w niedzielę, ale za rok przewidzę jeszcze przynajmniej 2-3 dni więcej
Dziękuję wszystkim którzy stworzyli tak wspaniały konwent (zarówno organizatorom jak i uczestnikom) - pozwolicie, że nie będę wymieniał z imienia, gdyż lista była by zbyt długa i forum by tego nie udźwignęło
Powiem tylko, że był to nalepszy konwent na jakim byłem, a jeżdżę na nie już od ładnych kilkunastu lat
Niestety musiałem pojechać już w niedzielę, ale za rok przewidzę jeszcze przynajmniej 2-3 dni więcej
Bo jak co roku mówię sobie, że nie chcę i dość mam (bycie elfem jednak robi swoje) to po trzech dniach myślę, że jednak jeszcze jeszcze jeszcze! i takie mam wrażenie, że Toporiada powinna być DWA razy w roku! Tak!
Przygotuję specjalnie zimową wersję stroju
Przygotuję specjalnie zimową wersję stroju
To tylko marne półśrodki. Ja postuluję: TOPORIADA CAŁOROCZNA !!Thorsten pisze: Toporiada powinna być DWA razy w roku! Tak!
Może za rok spróbuję sobie skołować kostium marchewy xD Będzie obóz warzywny xDkozako2 pisze:no i Bonsai'ce za karty a w dodatku to dobra dziewczyna bo ma kieł i czci marchewę
Ja też chcę jeszcze raz!
A kto nie skacze ten za krzyżem...
Świat się zmienia, słońce zachodzi, a wódka się kończy.
-
- Zemsta neandertala
Podziękowania dla wszystkich przybyłych! Bez was nie byłoby to samo:D
Dziękuje także mojej wytrwałej drużynie Zewu, a zarazem przepraszam ze nie udało sie dokończyć pełnej kampanii... Czuje przez to niedosyt bo nie zabiłem nikogo... Mam nadzieje że się podobało chociaż trochę:)
Pozdrowienia dla wszystkich przybyłych.
Szczególne pozdrowienia dla Diabła:D Wracaj chłopie do zdrowia:D
Dziękuje także mojej wytrwałej drużynie Zewu, a zarazem przepraszam ze nie udało sie dokończyć pełnej kampanii... Czuje przez to niedosyt bo nie zabiłem nikogo... Mam nadzieje że się podobało chociaż trochę:)
Pozdrowienia dla wszystkich przybyłych.
Szczególne pozdrowienia dla Diabła:D Wracaj chłopie do zdrowia:D
Ja już zdrowy i imprezuje ;] . Chyba ze chodzi ci o zdrowie psychiczne
-
- Zemsta neandertala
No sądząc po tym jak urwałeś zdanie na sesji by zasnąć to szybko wyzdrowiałeś:D Gratki:D