Obóz Postnuklearny- Zajawka

Po orczymy!
Awatar użytkownika
Xarion
Wikingowski überaxe
Wikingowski überaxe

Re: Obóz Postnuklearny- Zajawka

Post autor: Xarion »

Ślimak pisze:@Sadi ja osobiście dopilnuję, aby ognisk nigdzie poza tym jednym miejscem nie było, ani żadnej innej formy ognia. Przykro mi ale bezpieczeństwo najważniejsze.
...zadnej formy ognia=konwiskata zapalniczek-palenie fajek po kryjomu ;) jak w szkole :) !!!!!!!!!
"Ludzie nigdy z takim przekonaniem i z taką radością nie angażują się w czynienie zła jak wówczas, gdy czynią to z pobudek religijnych".
-Blaise Pascal
Awatar użytkownika
Ślimak
Conan™ Seria Limitowana
Conan™ Seria Limitowana
Kontakt:

Post autor: Ślimak »

Łukaniu skoro już wymyśliłeś konfiskatę zapalniczek to mianuję cię oficjalnym toporiadowym antyogniowym inkwizytorem, tylko stosów nie możesz palić więc winnych musisz topić w Pilicy.
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.
Awatar użytkownika
Przemas
Polucja drwala
Polucja drwala

Post autor: Przemas »

Ależ waści topić to się topiło wiedźmy :)
Niemiec Moskal Nie Osiędzie,
Gdy Jąwszy Pałasza,
Hasłem Wszystkich Zgoda Będzie
I Ojczyzna Nasza.
Wiedźma(Gobliny)
Hamierykański tomahawek
Hamierykański tomahawek

Post autor: Wiedźma(Gobliny) »

hehe ta, raczej Marzanny się topi, na Wiosnę...
lepiej nie wspominajcie przy mnie o stosach wrr :twisted:

ps. swoją drogą bardzo jestem Ciekawa Obozu Postnuklearnego.. :)
Awatar użytkownika
Thorsten
Cuś na kształt tasaka
Cuś na kształt tasaka

Post autor: Thorsten »

Wiedźmy się pali! Topienie to był tylko test na wiedźmę :PP

Ja ten obóz widzę tak:
Góra złomu i śmieci, najwyższy punkt w promieniu 10 km. Na samym szczycie góry Yagarn w masce przeciwgazowej - bo złom i śmieci ładne pachnieć nie mogą - (reszta wewnątrz, drąży tunele i komory mieszkalne) toczy po okolicy władczym spojrzeniem Naczelnego Zbieracza Złomu. Spojrzenia jednak nie widać z uwagi na maskę, tak więc wszyscy biorą to za rozglądanie się za jeszcze większą ilością złomu w celu powiększania złomowego imperium. Co jakiś czas Yagu wysyła ekspedycje badawcze z Ziomkiem na czele trzymającym licznik Geigera albo rajdy uzbrojonych po zęby kolegów Mad Maxa celem aneksji do imperium cudzego złomu. Drżyjcie Panie i Panowie w obawie o swój złom!
ODPOWIEDZ